Datasenter

Gå videre til en enhetlig datasenterarkitektur

Dagens datasenterarkitektur må støtte en svært mobil arbeidsstokk, bred distribusjon av enheter og datadrevne forretningsmodeller samt kunne integrere nettskyapplikasjoner og -tjenester på en sømløs måte. For å oppfylle disse ulike kravene, tilbyr Cisco Unified Data Center-plattformen, en unik datasenterarkitektur som kombinerer databehandling, lagring, nettverk og administrasjon i en plattform som er konstruert for å automatisere IT som en tjeneste på tvers av fysiske og virtuelle miljøer. Dette fører til økt budsjetteffektivitet, mer tilpasningsdyktig forretningsrespons og enklere IT-operasjoner.

Diagram over arkitekturen i Unified Data Center

Cisco Unified Data Center tilbyr en komplett arkitekturplattform, inkludert produkter og løsninger på tre kritiske områder:

 • Enhetlig administrasjon
  Komponenten for enhetlig administrasjon i Ciscos datasenterarkitektur inneholder automatisering, iverksettelse og livssyklusadministrasjon for å forenkle distribusjon og drift av fysisk/OS-fri, virtuell og nettskybasert infrastruktur. Cisco hjelper IT-avdelinger med å utvikle en selvbetjent portal og servicekatalog for å levere behovsbaserte IT-tjenester for å støtte forretningsinitiativer.
 • Enhetlig struktur
  Komponenten for enhetlig struktur i Ciscos datasenterarkitektur leverer data- og lagringsnettverk med høy ytelse for å forenkle distribusjonen, bidra til å sikre opplevelseskvalitet og redusere driftskostnadene. Ciscos integrerte nettverkstjenester tilbyr tilkobling med høy hastighet og høy tilgjengelighet, øker applikasjonsytelsen og reduserer sikkerhetsrisikoen i miljøer med flere leietakere.
 • Enhetlig databehandling
  Cisco Unified Computing System (UCS) forankrer Ciscos datasenterarkitektur med en svært skalerbar databehandlingsløsning på systemnivå som integrerer databehandling, tilgangsnettverk og lagringsnettverk. Innebygde administrasjonsfunksjoner forenkler driften på tvers av fysisk, virtuell og nettskybasert infrastruktur.
 • Datasentertjenester
  Smarte, tilpassede tjenester fra Cisco og våre autoriserte partnere hjelper deg med å realisere den fulle verdien av datasenterinvesteringen.

Integrerte løsninger

Cisco Unified Data Center er den optimale plattformen for løsninger for Ciscos vertsbaserte samarbeid og grunnlaget for forhåndstestede og forhåndskonfigurerte løsningsstakker som Flex Pod- og Vblock-infrastrukturplattformer. Åpne standarder og API-er muliggjør integrering og administrasjon av maskinvare- og programvareløsninger fra Ciscos økosystempartnere, hvilket gir fleksibilitet for datasenterarkitekturen.

Ciscos unike verdi

Cisco unngår kompleksiteten av en samordnet infrastruktur gjennom en innovativ datasenterarkitektur spesielt utformet for å støtte virtualisering i datasenteret. Cisco Unified Data Center tilbyr:

 • Enestående ytelse på tvers av fysiske og virtualiserte ressurser
 • Kostnadseffektivitet gjennom eliminering av siloer og forenkling av distribusjons- og driftsoppgaver
 • Rask distribusjon av en svært sikker, dokumentert infrastruktur for å støtte nye forretningsinitiativer
 • Et stort utvalg av samarbeidspartnere for lagring, virtualisering, applikasjoner og administrasjon

Cisco Unified Data Center tilbyr også en fleksibel og åpen datasenterarkitektur som støtter eksisterende infrastrukturkomponenter samt levering av IT som en tjeneste og nettskytjenester.

Flere ressurser

Bedre IT-fleksiblitet

Reager raskere på endrede behov i bedriften med enhetlig databehandling.

Få detaljer

Optimal fleksibilitet

Oppdag fordelene med enhetlige nettverkstjenester.

Lær om fordelene

Støtt samordnet infrastruktur

Øk effektiviteten og skalerbarheten med enhetlig struktur.

Finn ut hvordan

Automatiser for økt driftseffektivitet

Forenkle distribusjon av IT-infrastruktur og tjenester med enhetlig administrasjon.

Les mer informasjon

Kontakt oss

Del