Cisco
Internet of Everything

Op dit moment is meer dan 99% van alle dingen in de fysieke wereld niet verbonden. Er gebeuren geweldige dingen en er worden geweldige ervaringen gecreëerd wanneer nieuwe mensen, processen, gegevens en apparaten deelnemen en communiceren via het Internet of Everything.

Het netwerk speelt een cruciale rol bij het Internet of Everything: het moet een intelligente, beheerbare en veilige infrastructuur bieden die kan schalen tot miljarden contextbewuste apparaten. Het intelligente netwerk luistert, leert en reageert met open interfaces voor betere beveiliging, grotere eenvoud en betrouwbaarheid en innovatie als nooit tevoren.

Hoe zal het Internet of Everything...

Gegevensverkeer beïnvloeden?

Wanneer we de wereld steeds verder laten ontwaken door open en veilige netwerken te bouwen, gaat het gegevensverkeer snel groeien. Tegen het einde van 2016 zal het wereldwijde datacenterverkeer groeien tot 6,6 zettabyte. We kunnen u voorbereiden op een tsunami van gegevens die elk bedrijf zal raken.

De verbeelding van bedrijven voeden?

Hoe meer dingen we op het internet aansluiten, hoe meer zakelijke mogelijkheden we zullen ontdekken. En wanneer miljarden dingen communiceren, leren en elkaar helpen, is ons verbeeldingsvermogen de enige belemmering die overblijft voor innovatie.

Innovatie stimuleren?

Het plannen van een transitie in netwerktechnologie zal de mogelijkheden van uw bedrijf bepalen om de mogelijkheden van het Internet of Everything te benutten en op de technologie-golf naar succes te surfen.


  • Delen
 

IoE-casestudy van een klant

Dreamhack, 's werelds grootste digitale festival voor gamers en programmeurs, laat zien hoe een open en intelligent netwerk een zeer interactief samenwerkingsplatform kan opleveren dat ook veilig en beschermd is.

 Casestudy lezen >

Inzichten van een CEO

Kijk wat Cisco's CEO John Chambers te zeggen heeft over het Internet of Everything

Weblog 1 lezen >

Weblog 2 lezen >

#IoE Sociale buzz