Toegankelijker dan ooit

TelePresence voor kleine en middelgrote bedrijven

Cisco TelePresence is nu werkelijk voor iedereen en overal te gebruiken, doordat nieuwe producten en oplossingen zijn toegevoegd die bedrijven van elke grootte van dienst kunnen zijn. Wat betreft kleine en middelgrote bedrijven is Cisco TelePresence ontworpen voor organisaties die aan de slag gaan met TelePresence, maar wel aanhouden waar de klanten niet zonder kunnen: een hoogwaardige, gebruiksvriendelijke ervaring.

Mocht u, uw werknemers, partners en klanten zeggen dat 'er iets moet zijn dat beter is dan dat u nu gebruikt': Cisco TelePresence voor kleine en middelgrote bedrijven is een van de beste oplossingen in de bedrijfstak. Het product is superieur aan concurrerende producten in zijn vermogen om uw klanten tijd te besparen en de productiviteit van werknemers te verhogen, zonder een investering vooraf te moeten doen.

Waarom is het voor mij bestemd?

Waarom is het voor mij bestemd?

Cisco TelePresence stimuleert persoonlijke resultaten — en het gaat niet alleen meer om vergaderruimtes. Nu kunnen ook kleinere organisaties TelePresence inzetten door middel van de personal TelePresence producten van Cisco, gebruik makend van de bestaande breedbandverbindingen en dankzij de "plug-and-play" gebruiksvriendelijkheid — er is geen speciale IT-deskundigheid of -apparatuur nodig.

Door de toegankelijkheid is het eenvoudiger dan ooit om aan de slag te gaan met TelePresence. In vier eenvoudige stappen kunt u beginnen met uw manier van zakendoen te veranderen met behulp van de in de bedrijfstak toonaangevende videocommunicatietechnologie.

Breid uw huidige TelePresence-programma uit

Breid uw huidige TelePresence-programma uit

U bent gereed om uw huidige implementatie zo op te schalen, dat u meer werknemers bereikt en meer deskundigen inbrengt. Ontdek hoe onze oplossingen voor het uitbreidende bedrijf zich ontwikkelen bij uw ontwikkeling.