Klanttransformaties in andere bedrijfstakken

TelePresence-toepassingen in andere bedrijfstakken

De gebruiksmogelijkheden van Cisco TelePresence en samenwerkingstechnologieën zijn eindeloos. Ontdek enkele van de andere innovatieve mogelijkheden met de technologie.

Juridische dienstverlening, penitentiaire en tbs-inrichtingen

Advocatenkantoren maken gebruik van TelePresence om reizen tussen kantoren wereldwijd tot een minimum te beperken, snel te kunnen overleggen met cliënten en het aantal factureerbare uren te vergroten. Rechtbanken, penitentiaire en tbs-inrichtingen gebruiken TelePrecense om te communiceren over verdachten en gedetineerden en voor het aankaarten van problemen met betrekking tot budgetten, transport en openbare veiligheid.

Andere bedrijfstakken

Media en entertainment

Bedrijven uit de Media en entertainment-branche maken gebruik van TelePresence om de samenwerking binnen projecten te verbeteren en schrijvers, acteurs, tv- en filmproducenten, beroemde sporters en zaakwaarnemers snel met elkaar in contact te brengen, waar ze zich ook bevinden.

Professionele dienstverleners

Professionele dienstverleners gebruiken videosamenwerking om ver van elkaar verwijderde kantoren met elkaar in contact te brengen, aan grootschalige projecten te werken, het aantal noodzakelijke reizen tot een minimum te beperken en duurzame samenwerking met klanten en cliënten te stimuleren.

Detailhandel en consumentengoederen

TelePresence stimuleert klanten uit de detailhandel om het ontwerp en de ontwikkeling van hun producten opnieuw te overdenken, concepten te testen voor ze op de markt te brengen en contact te leggen met meer potentiële klanten.

Kleine en middelgrote ondernemingen

Met TelePresence kunnen kleine en middelgrote ondernemingen meteen inspelen op opborrelende ideeën, gebruikmaken van expertise overal ter wereld, de leveringsketen aansturen en relaties opbouwen met klanten. Cisco TelePresence Callway is een rendabele, gebruiksvriendelijke abonnementsservice die de toonaangevende, persoonlijke samenwerkingsbeleving van Cisco betaalbaar en toegankelijk maakt voor kleinere ondernemingen.

"Video voegt een interessante dynamiek toe aan communicatie, want je kunt pas echt zien hoe anderen reageren als je hun mimiek kunt zien."

- Randall Kalik
Chief Information Officer
SmithAmundsen