Klanttransformaties in productie

TelePresence-oplossingen voor productie

Cisco TelePresence vernieuwt de productie-industrie Door samen te werken via Cisco TelePresence kunnen fabrikanten een efficiŽntere toeleveringsketen creŽren, time-to-market voor nieuwe producten verlagen, klanttevredenheid verbeteren, winst verhogen en kosten verlagen. Hedendaagse fabrikanten blijven investeren in wereldwijde onderzoeks- en ontwikkelingsfaciliteiten en productiefaciliteiten om productontwikkeling, omzet en verwerving van marktaandeel te versnellen. Ze hebben dus belang bij effectieve communicatie tussen mondiaal verspreide ontwerpcentra, accountteams, partners en leveranciers. Cisco TelePresence biedt een baanbrekende technologie voor samenwerking op afstand, waarmee verspreide deelnemers kunnen omgaan met collega's alsof deze persoonlijk aanwezig zijn. In de productie-industrie heeft dit niveau van samenwerking geleid tot een verlaging van de time-to-market voor nieuwe producten en diensten.

Behandelde casestudy: GE

Behandelde casestudy: GE

GE is een multinationaal bedrijf, zodat het soms een hele uitdaging is iedereen bij elkaar te krijgen voor bestuursvergaderingen en productontwikkeling. Sinds de implementatie van Cisco TelePresence heeft het bedrijf de technologie gebruikt om vaker contact te houden met hun leveranciers en werknemers samen te brengen voor betere samenwerking, waarbij de reis- en vrijetijdskosten met 40 procent werden teruggedrongen. GE is op zoek naar nieuwe manieren om TelePresence te gebruiken voor productontwikkeling en doorlopende innovatie.

Meer TelePresence-casestudy's voor productie

Productietoepassingen:

  • Bedrijfstraining: onderwijskansen voor werknemers, partners en klanten maximaliseren met nieuwe producttraining via TelePresence.
  • Klantenzorg: klanttevredenheid is een cruciale maatstaf en een vertrouwensband is een belangrijk onderdeel daarvan. Met TelePresence kunt u experts van elke locatie naar de klant brengen.
  • Supply chain management: productiebedrijven hebben veel leveranciers en veel uitbestede functies te beheren. TelePresence stroomlijnt het beheer van de toeleveringsketen en zorgt voor het opbouwen van nauwere relaties.
  • Onderzoek en ontwikkeling en projectmanagement: leidinggevenden worden gedreven door de noodzaak tot innoveren en zullen wereldwijd talent moeten vinden. Projecten worden vaak wereldwijd beheerd, inclusief ontwerpprocessen voor marketing, productie en leveranciers. TelePresence integreert multifunctionele verantwoordelijkheden op een transparante manier om het samenwerkingsproces te vereenvoudigen, ongeacht waar deze zich fysiek bevinden.
  • Kwaliteitsbeheer: leidinggevenden op het gebied van kwaliteit moeten verschillende fabrieken en veel leveranciers beheren. Bovendien wordt van hen verwacht dat ze problemen snel oplossen en een concurrentievoordeel behouden in klanttevredenheid. TelePresence helpt de besluitvorming te versnellen, kennis te schalen en de organisatie bij elkaar te brengen.