Klanttransformaties

TelePresence-oplossingen per bedrijfstak

Elke bedrijfstak heeft een betere samenwerking nodig. En bedrijven die Cisco TelePresence-oplossingen gebruiken zijn opnieuw aan het bepalen wat samenwerken echt betekent. Ga hieronder eens kijken, zoek uw bedrijfstak op en ontdek hoe TelePresence en onze andere samenwerkingstechnologieŽn onze levenswijze, ons werk en ons leren transformeert.


Onderwijs

Onderwijs

TelePresence, de volgende generatie videoconferentie, wordt gebruikt voor leren op afstand, virtuele excursies, professionele ontwikkeling en het bereik van grote onderwijsinstellingen verder vergroten.

Meer informatie over onze klanten in het onderwijs

FinanciŽn

FinanciŽn

De financiŽngemeenschap gebruikt TelePresence om tijdgevoelige investeringsmogelijkheden te bespreken en deskundigen in te zetten voor lokale bankfilialen om te voorzien in real time externe adviesservices.

Meer informatie over onze klanten in het financiŽle bedrijfstak

Gezondheidszorg

Gezondheidszorg

Gezondheidszorginstellingen gebruiken TelePresence om de kwaliteit van de zorg te verbeteren, meer zorg te besteden aan meer patiŽnten, de kosten te verminderen en een onafgebroken medische opleiding te bevorderen.

Meer informatie over onze klanten in de gezondheidszorg

Productie

Productie

Fabrikanten gebruiken TelePresence om in real time een oplossing te vinden voor problemen, producten te ontwerpen en ontwikkelen met grotere efficiŽntie en een kortere time-to-market.

Meer informatie over onze klanten in de productie

Publieke sector

Publieke sector

Regeringen gebruiken overal ter wereld visuele communicatie, waaronder TelePresence, om telewerkprogramma's te bevorderen, cohesie op te bouwen tussen hun instanties, werknemers te voorzien van grotere toegankelijkheid tot deskundigen en op een veiliger manier op real time problemen van openbare veiligheid te reageren.

Meer informatie over onze klanten bij de overheid en publieke sector

Andere bedrijfstakken

Andere bedrijfstakken

Ontdek hoe klanten bij energievoorziening, in de juridische en rechterlijke sector, in de media en entertainment, bij professionele diensten voor verpakte goederen voor detailhandel en consumenten TelePresence gebruiken om hun bedrijfstakken te transformeren.

Meer informatie over klanten in andere bedrijfstakken die wij helpen om te transformeren