Cisco Open Network Environment

Het Cisco Open Network Environment is een evolutionair, aanpasbaar framework dat u helpt de waarde van het intelligente netwerk maximaliseren. Met keuze uit protocols, industriestandaarden en scenariogebaseerde implementatiemodellen, kunt u de flexibiliteit van uw infrastructuur ermee verhogen, bewerkingen vereenvoudigen en meer zichtbaarheid en bewustzijn van toepassingen geleidelijk laten doordringen.

De benadering van Cisco vult de traditionele benaderingen van software defined networking (SDN) aan:

  • Profiteer van netwerkintelligentie met diepgaande full-duplex toegang op programmabasis tot Cisco-apparaten en -software.
  • Ontdek opkomende technologieŽn via gezamenlijke partnerschappen met industrie, academie en standaarden
  • Bouw schaalbare, multi-tentant cloudinfrastructuren met consistente bewerkingen tussen fysieke en virtuele omgevingen.

Het Cisco Open Network Environment wordt geleverd door een reeks mechanismen, waaronder platform-API"s, agents en controllers, en virtuele overlay-oplossingen. Hierdoor verkrijgt u de flexibiliteit om de combinatie van technologieŽn de kiezen die het beste passen bij uw behoeften. Deze flexibele implementatieopties bieden consistentie over zowel fysieke en virtuele omgevingen, hardware- en softwaretechnologieŽn, en netwerk- en computingbronnen.

Cisco levert de open netwerkomgeving via een aantal innovaties:

  • onePK, een uitgebreide ontwikkelingskit met een rijk scala aan platform-API's over Cisco IOS-, IOS-XR- en NX-OS-software
  • Concept-controllers en SDN/OpenFlow-agents voor onderzoeksdoeleinden
  • Overlay netwerkoplossingen die de Cisco Nexus 1000V voor schaalbare, multi-tentant cloudimplementaties bevatten

Het framework van de open netwerkomgeving strekt zich uit over de gehele netwerkstack, van fysieke transport tot aan automatiserings- en organisatiefuncties, waarna het deze functies op een zeer gedetailleerde manier openbaart.

Deze multidimensionele weergave van het netwerk biedt een veel rijkere omgeving voor ontwikkelaars. Het geeft ze een breder controlebereik en staat ze toe om toegang te krijgen tot netwerkintelligentie op een fijner gekalibreerde manier. Met de open netwerkomgeving kunnen ontwikkelaars multidimensionele, continue full-duplex feedbacklussen maken die de netwerkinfrastructuur met toepassingen verbinden zoals analyse-engines en beleid-engines. Het resultaat is een meer geavanceerde interactie tussen toepassingen en infrastructuur.

Naast het bouwen aan Cisco-innovatie maakt de open netwerkomgeving ook gebruik van industriestandaarden bij het uitvoeren van werk. Cisco is actief in de ontwikkeling van OpenFlow met de Open Networking Foundation en de ontwikkeling van verschillende elementen in OpenStack zoals de Quatum networking API. Cisco is ook betrokken bij de bekende standaardorganisaties zoals IEEE, IETF en ITU die zich bezig houden met SDN.

Laat ons u helpen

  • Cisco SMB Shop
  • Vind Internationale Contacten
  • Vind een Cisco-partner