Videoconferenties

Cisco Telepresence

Ontdek hoe uw bedrijf kan profiteren van een face-to-face, productieve en 'persoonlijke' vergaderervaring met de functie voor videoconferenties van Cisco TelePresence.

Videoconferenties

Videoconferenties hebben een enorme ontwikkeling doorgemaakt en worden niet langer meer beschouwd als een nieuwigheidje. Toch hebben de huidige videoconferenties nog niet altijd de gewenste kwaliteit en hebben vaak te kampen met korrelige en schokkerige beeldweergave, onderbroken verbindingen en weinig gebruiksvriendelijke software. Bedrijven maken soms bewust geen gebruik van reguliere videoconferentiemogelijkheden omdat de technologie simpelweg geen beeld- en geluidskwaliteit op professioneel niveau kan leveren.

Cisco Telepresence: Een complete, gebruiksvriendelijke oplossing voor videoconferenties

Met de oplossingen voor videoconferenties van Cisco kunnen deze obstakels worden overwonnen en kan samenwerking worden vereenvoudigd. Cisco TelePresence biedt een levensechte vergaderervaring. U kunt rechtstreeks en face-to-face vergaderen met uw hele team, waar ze zich ook bevinden, zonder de kosten en rompslomp die gepaard gaan met reizen. Deze technologie voor videoconferentie zal de beschikbaarheid en effectiviteit van uw team drastisch verbeteren.

TelePresence biedt een videoconferentie-ervaring met hoge kwaliteit audio en high-definition-videoweergave via een betrouwbaar IP-netwerk. Met TelePresence hoort en lijkt het net alsof alle deelnemers daadwerkelijk en levensecht aanwezig zijn in één ruimte, in tegenstelling tot reguliere videoconferenties. U kunt een TelePresence-sessie starten of hieraan deelnemen met behulp van de u bekende en bestaande hulpmiddelen, zoals een telefonie-interface en groupware als Microsoft Outlook of IBM Lotus Notes. U hoeft zich niet meer bezig te houden met de technologische kant van het vergaderen en kunt zich volledig richten op het belangrijkste; de conferentie zelf.

Zo werkt een Cisco TelePresence-vergadering:

Vaak ontstaat er tussen de deelnemers aan de videoconferentie een soort verwantschap, dankzij de volledige face-to-face-ervaring die TelePresence biedt. Misverstanden als gevolg van culturele, taal- of andere barrières komen veel minder vaak voor dan bij telefonische conferenties of traditionele videoconferenties. Organisaties kunnen daardoor sneller beslissingen nemen en sneller reageren op de veranderende markt. Videoconferentie helpt iedereen beter en effectiever te communiceren en samen te werken, zelfs als mensen zich op verschillende continenten bevinden.