Routing en switching

Netwerkrouters

Netwerkrouters

Technologie-overzicht

Ontdek hoe netwerkrouters steeds meer evolueren naar apparaten met geïntegreerde services met nog meer functionaliteit en verbeterde beveiligingsfuncties voor organisaties van alle formaten.

Netwerkrouters

Geïntegreerde services leveren via netwerkrouters

Netwerkrouters maken een transformatie door. Het is niet langer de eenvoudige hardware-apparatuur die alleen verschillende netwerken samenvoegt. Netwerkrouters zijn veranderd intelligente apparaten die veel meer functionaliteit hebben van alleen routing. Veel klanten van Cisco implementeren tegenwoordig routers die geïntegreerde services kunnen leveren en zijn voorzien van verschillende toepassingen, zoals functies voor spraak, video, data en mogelijkheden voor (draadloos) internet.

Voordelen van netwerkrouters met geïntegreerde services

Bedrijven in de groei, en met name die bedrijven die nieuwe vestigingen willen realiseren, kunnen profiteren van deze nieuwe netwerkrouters met geïntegreerde services omdat de routers niet alleen zeer goede beveiliging en flexibiliteit bieden, maar ook compatibel zijn met toekomstige technologieën. Deze netwerkrouters bieden vele voordelen:

  • Eén apparaat met meerdere functies: Elke netwerkrouter is voorzien van verschillende ingebouwde technologieën, maar kan ook eenvoudig worden uitgebreid met nieuwe functies en technologieën. Bedrijven hoeven geen afzonderlijke apparaten voor afzonderlijke functies aan te schaffen, maar kunnen volstaan met één enkel 'intelligent' apparaat.
  • Dezelfde toegangsmogelijkheden op het hoofdkantoor en externe locaties: Werknemers hebben dankzij de netwerkrouters met geïntegreerde services overal dezelfde toegangsmogelijkheden tot bedrijfstoepassingen, Unified Communications of videoconferenties, of ze zich nu op het hoofdkantoor of een afgelegen locatie bevinden.
  • Gecentraliseerd beheer: Netwerkrouters met geïntegreerde services stellen stafmedewerkers op het hoofdkantoor in staat om het hele netwerk te beheren op één centrale locatie. IT-afdelingen kunnen resources beter indelen voor projecten die prioriteit hebben en kunnen betrouwbare ondersteuning bieden aan medewerkers op alle locaties.
  • Geïntegreerde netwerkbeveiliging: Op systeemniveau bieden routers die geïntegreerde services leveren bedrijven de mogelijkheid om de verantwoordelijk voor beveiliging en betrouwbaarheid als het ware over te dragen aan het netwerk zelf. Bedrijven blijven zo beter beschermd tegen de stortvloed aan virussen, kwaadaardige codes en andere infecties die zich mogelijk toch ongemerkt in de laptopcomputers van eindgebruikers nestelen.

Netwerkrouters lonen de moeite

Lagere kapitaaluitgaven, lagere bedrijfskosten en verbeterde productiviteit zijn enkele van de vele voordelen waar u van kunt profiteren door netwerkrouters met geïntegreerde services te implementeren. En deze voordelen zijn te behalen door elk bedrijf, ongeacht de vorm of het formaat.

 

Laat ons u helpen

  • Cisco SMB Shop
  • Vind Internationale Contacten
  • Vind een Cisco-partner