Netwerkrouters

Technologie-overzicht

Ontdek hoe netwerkrouters steeds meer evolueren naar apparaten met geïntegreerde services met nog meer functionaliteit en verbeterde beveiligingsfuncties voor organisaties van alle formaten.

Netwerkrouters

Geïntegreerde services leveren via netwerkrouters

Netwerkrouters maken een transformatie door. Het is niet langer de eenvoudige hardware-apparatuur die alleen verschillende netwerken samenvoegt. Netwerkrouters zijn veranderd intelligente apparaten die veel meer functionaliteit hebben van alleen routing. Veel klanten van Cisco implementeren tegenwoordig routers die geïntegreerde services kunnen leveren en zijn voorzien van verschillende toepassingen, zoals functies voor spraak, video, data en mogelijkheden voor (draadloos) internet.

Voordelen van netwerkrouters met geïntegreerde services

Bedrijven in de groei, en met name die bedrijven die nieuwe vestigingen willen realiseren, kunnen profiteren van deze nieuwe netwerkrouters met geïntegreerde services omdat de routers niet alleen zeer goede beveiliging en flexibiliteit bieden, maar ook compatibel zijn met toekomstige technologieën. Deze netwerkrouters bieden vele voordelen:

Netwerkrouters lonen de moeite

Lagere kapitaaluitgaven, lagere bedrijfskosten en verbeterde productiviteit zijn enkele van de vele voordelen waar u van kunt profiteren door netwerkrouters met geïntegreerde services te implementeren. En deze voordelen zijn te behalen door elk bedrijf, ongeacht de vorm of het formaat.