Datacenter

Bedrijfstoepassingen op Cisco UCS

Cisco UCS in aantallen

Het Cisco Unified Computing System is een ideaal platform voor applicatieservers. (2:45 min)

Cisco UCS in aantallen

Het bekijken van deze video vereist de nieuwste versie van Adobe Flash-player met JavaScript.

Flash-player downloaden

Cisco UCS voor bedrijfsessentiŽle applicaties

Elke organisatie, commercieel, non-profit of overheid (inclusief zorginstellingen), heeft applicaties die essentieel zijn voor diens bedrijfsprocessen en bestaan. In alle gevallen worden deze applicaties, in welke vorm dan ook, ondersteund door een datacenter.

Het lijdt daardoor geen twijfel dat applicaties een doorslaggevende rol spelen bij het functioneren van een organisatie. Daarom is het ook zo zinvol om dergelijke applicaties te installeren op een betrouwbaar, kostenefficiŽnt en flexibel platform, zoals het Cisco Unified Computing System (UCS). Het platform is een ideale basis voor elk soort bedrijfsessentiŽle applicaties, waaronder:

  • Bestel- en orderverwerkingssystemen voor commerciŽle instellingen
  • Elektronische medische dossiers in de gezondheidszorg
  • Donatiebeheerprogramma's voor non-profitorganisaties
Oplossingen

Microsoft
De schaalbare, high-performance datacenter- en netwerkoplossingen van Cisco optimaliseren de toch al sterke portfolio zakelijke applicaties van Microsoft.

Oracle
Het Cisco Unified Computing System (UCS) vormt een samenhangend en uiterst veilig computingplatform voor het uitvoeren van alle Oracle-oplossingen.

SAP
Cisco en SAP bieden gedifferentieerde, schaalbare, uiterst veilige end-to-end-oplossingen die de risico's, complexiteit en kosten van implementaties verminderen.

Laat ons u helpen

  • Cisco SMB Shop
  • Vind Internationale Contacten
  • Vind een Cisco-partner