Datacenters en virtualisatie

Evolueren naar een Unified Data Center-architectuur

De huidige datacenterarchitectuur moet zeer mobiele werknemers, steeds nieuwe apparaten en gegevensgestuurde bedrijfsmodellen ondersteunen en in staat zijn om cloudtoepassingen en -services naadloos te implementeren Om te voldoen aan deze eisen, biedt Cisco het Unified Datacenter-platform aan. Dit is een ge´mplementeerde datacenterarchitectuur die computing, opslag, netwerk en beheer in ÚÚn platform combineert om IT als service tussen fysieke en virtuele omgevingen te automatiseren. Dit leidt tot een verhoogde budgetefficiŰntie, flexibelere bedrijfssamenwerking en vereenvoudigde IT-bewerkingen.

Unified Data Center-architectuurdiagram

Cisco's Unified Data Center biedt een compleet architectuurplatform inclusief producten en oplossingen op drie cruciale gebieden:

 • Unified Management
  De Unified Management-component van Cisco's datacenterarchitectuur bestaat uit automatisering, organisatie en lifecyclebeheer om implementatie en bewerking van fysieke/bare metal, virtuele en cloudinfrastructuur te vereenvoudigen. Cisco ondersteunt IT-afdelingen die een self-serviceportal en servicecatalogus ontwikkelen om snel on-demand IT-services te leveren voor de ondersteuning van bedrijfsinitiatieven.
 • Unified Fabric
  De Unified Fabric-component van Cisco's datacenterarchitectuur voorziet van high-performance gegevens en opslagnetwerken om de implementatie te vereenvoudigen, de ervaringskwaliteit te helpen verzekeren en bewerkingskosten te verlagen. Cisco's ge´ntegreerde netwerkservices bieden high-speed connectivity en high-availability, verhogen toepassingsprestaties en verminderen het beveiligingsrisico in multi-tenantomgevingen.
 • Unified Computing
  Cisco Unified Computing System (UCS) bevestigt de Cisco datacenterarchitectuur met een zeer schaalbare computingoplossing op systeemniveau die computing, toegang tot netwerken en opslagnetwerken integreert. Ge´ntegreerde beheermogelijkheden vereenvoudigen bewerkingen tussen fysieke, virtuele en cloudinfrastructuur.
 • Data Center Services
  Slimme, gepersonaliseerde services van Cisco en onze geautoriseerde partners helpen u bij het realiseren van de volledige waarde van uw datacenterinvesteringen.

Ge´ntegreerde oplossingen

Cisco Unified Data Center is het optimale platform voor oplossingen voor Cisco Hosted Collaboration en de basis van vooraf geteste en vooraf geconfigureerde solution stacks zoals infrastructuurplatformen van Flex Pod en Vblock. Open standaarden en API's maken de integratie en het beheer mogelijk van hardware- en software-oplossingen van Cisco-ecosysteempartners en geven daarbij flexibiliteit voor datacenterarchitectuur.

De unieke waarde van Cisco

Cisco voorkomt de complexiteit van een ge´ntegreerde infrastructuur door een innovatieve datacenterarchitectuur die specifiek is ontworpen om virtualisatie in het datacenter te ondersteunen. Cisco Unified Data Center levert:

 • geweldige prestaties tussen fysieke en gevirtualiseerde hulpbronnen
 • kostenbesparingen door het verwijderen van voorraden en het vereenvoudigen van implementatie- en bewerkingstaken
 • snelle implementatie van een zeer veilig bewezen infrastructuur om nieuwe bedrijfsinitiatieven te ondersteunen
 • een breed assortiment aan partners voor opslag, virtualisatie, toepassingen en beheer

Het Unified Data Center biedt ook een flexibele en open datacenterarchitectuur die zowel infrastructuurcomponenten ondersteunen, als IT-as-a-Service en cloudservices leveren.

Aanvullende hulpbronnen

IT-flexibiliteit verbeteren

Reageer sneller op veranderende vraag met behulp van Unified Computing.

Meer informatie

Flexibiliteit optimaliseren

Ontdek de voordelen van Unified Network Services.

Voordelen ontdekken

Ondersteuning voor geconvergeerde infrastructuur

Verbeter efficiency en schaalbaarheid met Unified Fabric.

Lees hoe

Automatiseren voor operationele efficiency

Vereenvoudig implementatie van IT-infrastructuur en services met ge´ntegreerd beheer.

Meer informatie

Laat ons u helpen

 • Cisco SMB Shop
 • Vind Internationale Contacten
 • Vind een Cisco-partner