Megoldások - Unified Communications

MegvalósításEgységes kommunikációA tartalom megtekintéséhez az Adobe Flash Player legújabb verziójára van szükség, és engedélyezni kell a JavaScriptet.

Flash Player letöltéseKérdése van? Válászolunk!

A Cisco Collaboration Community közösség

A Cisco Collaboration Community közösség

Az együttműködéses és csoportmunka-megoldásokkal foglalkozó felhasználói közösség oldalán válaszokat és praktikus tanácsokat talál

Részletek

Csoportmunka – epizódok

Csoportmunka – epizódok

Ebben az irodában hatféle módon zajlik a kommunikáció és a csoportmunka.

Részletek(Flash)

Rugalmas és egységes munkakörnyezet

Rugalmas és egységes munkakörnyezet

A munkakörnyezet nem ér véget az íróasztalnál.

Demó indítása(Flash)A Cisco Unified Communications esetében a hálózat szolgál egységes kommunikációs platformként. Az alkalmazások rugalmasan, helyszínen, igény szerint és vegyes telepítési modellben állíthatók rendszerbe. A vállalatok közötti és a vállalaton belüli csoportmunkát egy sor piacvezető megoldás támogatja:

  • Konferenciarendszerek: Ezekkel a professzionális, gazdaságos rendszerekkel hatékonyabbá válik a munkavégzés. A kiváló minőségű hang-, video- és webkonferenciák azonnal népszerűek lesznek a munkatársak körében.
  • Ügyfélszolgálat: Ha elégedett és hűséges ügyfeleket szeretne, kerüljön közelebb hozzájuk. Megoldásaink révén az emberek proaktívan férhetnek hozzá a szükséges információkhoz, szakmai ismeretekhez, illetve támogatáshoz.
  • IP-kommunikáció: A munkaerő hatékonyságát növelheti azzal, ha folyamatos kommunikációs szolgáltatás áll rendelkezésére minden dolgozónak az összes munkaállomáson, amiről az IP-kommunikációs megoldások és végpontok teljes köre gondoskodik.
  • Üzenetkezelés: Hatékony és fokozottan biztonságos kommunikáció a vállalaton belül és vállalatok között. Valós idejű jelenlétkövetési adatok, valamint e-mail, azonnali üzenetküldés és hangposta útján biztosított kommunikáció.
  • Mobil alkalmazások: A mobil dolgozók hatékonyabban és az ügyfelekkel szorosabb kapcsolatot tartva végezhetik munkájukat, ugyanakkor a mobilköltségek is jobban kordában tarthatók, mivel a mobileszközök a vállalati hálózat mellékeiként működhetnek.
Áttérés az egységes kommunikációra

Ismerje meg, miként érhet el a vállalat jelentős költségmegtakarítást, növelve a kommunikáció és a működés hatékonyságát az IP-telefónia, a VoIP, a multimédiás konferenciahívások és az intelligens hálózatok révén.

Kérdése van? Válaszolunk!