Üzleti videomegoldások

TechnológiákÜzleti videomegoldásokA tartalom megtekintéséhez az Adobe Flash Player legújabb verziójára van szükség, és engedélyezni kell a JavaScriptet.

Flash Player letöltéseKérdése van? Válászolunk!

Médianet: az intelligens médiahálózat

Fedezze fel Ön is a médianet nagyvállalatok számára nyújtott előnyeit.

Részletek

Az idő és a távolság áthidalása

Üzleti videoszolgáltatások

A videomegoldásokkal felgyorsíthatja és kibővítheti az üzleti átalakulást.

RészletekCisco TelePresence

„Személyes” csoportmunka nagyfelbontású videó, fejlett audió és finomhangolt külső elemek használatával, amelyek élénk, magával ragadó, valósághű élményt kínálnak a hálózaton keresztül.
Részletek


Cisco Digital Media Suite

A digitális médiafelületi megoldásokat, a Cisco Enterprise TV alkalmazást, valamint asztali videoalkalmazásokat felölelő átfogó termékkínálat segítségével a digitális médiát kiaknázhatja az értékesítés növelésére, a felhasználói élmény fokozására, továbbá a tanulás megkönnyítésére.
Részletek


Cisco Media Processing

A Cisco Media Processing médiafeldolgozási rendszer egyetlen hálózati megoldásban kínál médiakonverziót, valós idejű utómunkálatokat, szerkesztést, formázást és hálózati forgalmazási lehetőségeket.
Részletek


Cisco Physical Security

A méretezhető, webalapú szoftver és a műsorszórói minőségű hardver integrálható a meglévő analóg, illetve hálózatközpontú rendszerekkel az eseményalapú reagálás és a megoldások felgyorsítása érdekében.
Részletek


Cisco Unified Communications

Szabadítsa meg munkavállalóit az asztali gépek kötöttségétől, és javítsa a vállalkozása rugalmasságát és nyereségességét a bárhonnan elérhető kommunikációs lehetőségekkel, amelyek integrálják a hang- és videoátvitelt, az adatforgalmat és a mobilalkalmazásokat.
Részletek


Cisco WebEx alkalmazások

Növelje a termelékenységet, fejlessze a döntéshozatalt, és csökkentse az utazásra fordított időt valamint költségeket webes megbeszélésekkel és igény szerinti együttműködéssel.
Részletek

Kérdése van? Válaszolunk!