Üzleti videomegoldások

Üzleti videomegoldásokÜzleti videomegoldásokA tartalom megtekintéséhez az Adobe Flash Player legújabb verziójára van szükség, és engedélyezni kell a JavaScriptet.

Flash Player letöltéseKérdése van? Válászolunk!

Médianet: az intelligens médiahálózat

Fedezze fel Ön is a médianet nagyvállalatok számára nyújtott előnyeit.

Részletek

Az idő és a távolság áthidalása

Üzleti videoszolgáltatások

A videomegoldásokkal felgyorsíthatja és kibővítheti az üzleti átalakulást.

RészletekEgyre több adat-, hang- és IP-videoátvitelre van szüksége? A Cisco segítséget tud nyújtani egy olyan hálózat kiépítésében, amely mindenben megfelel az Ön multimédiás igényeinek. A Cisco üzleti videomegoldásaival a távolság többé nem akadály. A valós idejű kommunikáció szemmel látható, az integrált hálózatokon alapuló biztonság pedig kézzelfogható. Lehetőségek:

  • Annak elősegítése, hogy az alkalmazottak, az ügyfelek, a nemzetközi csapatok és a partnerek gyakrabban, hatékonyabban és eredményesebben tudjanak együttműködni
  • Utazási költségek csökkentése
  • Rövidebb döntéshozatali ciklus

A Cisco üzleti videoszolgáltatásai:

További információk ezekről az üzleti videotechnológiákról.

Jobb minőségű videoanyagok a médianettel

A médianet egy olyan intelligens, multimédiás tartalomra optimalizált hálózat, amely a felhasználó igényeinek megfelelően teszi elérhetővé a videotartalmakat. A beépített intelligenciája alkalmazkodókészséget és kiszámíthatóságot kínál, és megbízhatóan és jól átláthatóan kiváló minőségű médiaélményt kínál a hálózaton lévő bármely eszköz számára.

A Cisco a partnerekkel együttműködve teljes körű szolgáltatást nyújt a multimédiás problémák megoldására felhasználva a következő területeken szerzett szakmai tapasztalatokat:

  • IP-hálózati megoldások
  • Üzleti videomegoldások
  • Ügyfélhelyszínekhez kapcsolódó megoldások

Kérdése van? Válaszolunk!