Vállalati hálózatok
Bővítse az üzleti intelligencia határait

A Cisco Unified Access használatával felgyorsítható az üzleti növekedés, és hatékonyabbá tehető a működés.

Bővítse az üzleti intelligencia határait

Új megközelítés a hálózati programozhatóság terén

A Cisco vállalati hálózatok egyszerűbbé teszik az informatikai infrastruktúrát, és új üzleti lehetőségek előtt nyitnak teret azáltal, hogy gondoskodnak a hálózatok nyitottságáról és programozhatóságáról.

Részletek

Unified Access

Unified Access

A Cisco Unified Access az „Egységes szabályzat, egységes felügyelet, egységes hálózat” elvén alapuló, intelligens hálózati platform, amellyel egyszerűbbé tehető az informatikai infrastruktúra, és előmozdítható az üzleti növekedés. A platform támogatja a saját eszköz használatát (BYOD), a mobilitást és az „Internet of Everything” megközelítést. A Cisco Unified Access lehetővé teszi az alkalmazottaknak, hogy a nekik megfelelő módon dolgozzanak.

Az egységes hozzáférési megoldás további részletei
Cisco Intelligent WAN (IWAN)

Cisco Intelligent WAN (IWAN)

A Cisco IWAN kompromisszummentes felhasználói élményt nyújt bármely adatátviteli technológián keresztül. E megoldás segítségével a szervezetek kihasználhatják a szolgáltatói rugalmasság kínálta költségelőnyöket, és gyorsabban bevezethetik az új szolgáltatásokat, függetlenül attól, hogy milyen adatátviteli technológiát használnak: MPLS-t, közvetlen internetkapcsolatot vagy hibrid WAN-t. Olyan alkalmazásokhoz igazodó hálózatot kínál, amely könnyedén beállítható a legfontosabb üzleti alkalmazások hatékony biztosítására, és a termelékenységet is fokozza. A Cisco IWAN használatával a WAN terén elért megtakarításoknak köszönhetően gyorsan megtérül a fiókirodai infrastruktúrára fordított beruházás, és források szabadulnak fel innovatív üzleti kezdeményezések megvalósítására.

Az Intelligent WAN további részletei
Connected Mobile Experiences

Connected Mobile Experiences

Az ügyfélhűség erősítése és a bevétel növelése érdekében helyhez és kontextushoz igazodó mobil információk közölhetők az ügyfelek valós időben kifejezett igényeinek és preferenciáinak megfelelően. A Cisco Connected Mobile Experiences használatával Wi-Fi-n keresztül, személyre szabott és releváns mobil szolgáltatások révén létesíthető kapcsolat az ügyfelekkel. Az online és a helyszíni ügyfélmagatartás múltbeli alakulásáról egyaránt rendelkezésre áll analitika.

A Connected Mobile Experiences további részletei
Cisco ONE, SDN és programozhatóság

Cisco ONE, SDN és programozhatóság

A Cisco Open Network Environment (ONE) vállalati hálózati architektúra túlmutat a szoftveralapú hálózati (SDN) modellen. Mélyreható betekintést nyújt a fizikai és a virtuális infrastruktúrába. A fiókirodai (WAN) és a telephelyi hálózati infrastruktúrát nyitottá, programozhatóvá és automatizálttá teszi. Az alkalmazások és a hálózatok egymáshoz igazodnak, és ez javítja a hálózat rugalmasságát és a vállalati alkalmazásokra való fogékonyságát.

A Cisco ONE, az SDN és a programozhatóság további részletei

Az informatika üzletre gyakorolt hatásának fokozása

Tudja meg, hogy az informatika segítségével hogyan hangolhatók össze a hálózati stratégiák az üzleti követelmények teljesítése érdekében.

A felmérés eredményeinek megtekintése

A hálózati hozzáférés újbóli felfedezése

Vezeték nélküli, vezetékes és biztonsági technológiák egyesítése egységes hozzáférési rendszerben.

Tervezési útmutató megtekintése


Kérdése van? Válaszolunk!