Videoneuvottelu

Telepresence on uuden sukupolven videoneuvotteluratkaisu

Kymmenen vuotta sitten Cisco huomasi muutoksia maailmanlaajuisissa työskentelykäytännöissä, jotka vaativat uusia viestinnän tapoja. Ymmärsimme, että teknologian oli kehityttävä, jotta ihmiset voisivat viestiä ja tehdä yhteistyötä entistä sosiaalisemmin, virtuaalisesti, mobiilisti ja visuaalisesti.

Viisi vuotta sitten toimme markkinoille telepresence-ratkaisun, jonka ansiosta ihmiset saivat yhteyden toisiinsa ennennäkemättömän aidolla tavalla ja todentuntuisesti, aivan kuin olisivat olleet samassa huoneessa henkilöiden kanssa, jotka olivat tuhansien kilometrien päässä. Lukemattomien henkilökohtaisten tapaamisten myötä työskentelytavat ovat muuttuneet, ja nyt työskentely on tehokkaampaa maailmanlaajuisesti. Kanssakäymistä muuttanut teknologia on kehittynyt jo paljon laajemmaksi kokonaisuudeksi. Teknologia muuttaa tavan, jolla organisaatiot harjoittavat liiketoimintaa. Esimerkkinä voidaan mainita pikkukaupungissa asuva potilas, joka saa kauempaa suuremmasta hoitoyksiköstä erikoislääkärin mielipiteen. Toisena esimerkkinä voidaan mainita yhdysvaltalainen opiskelija, joka oppii uuden kielen Espanjassa opettavalta opettajalta tai vaikkapa Pohjanmerellä sijaitsevan öljynporauslautan toimitsija, joka haluaa asiantuntevaa opastusta Houstonista insinööriltä.

Kaikki tämä on vasta alkua. Telepresence-ratkaisun kehittäjänä ja markkinajohtajana Cisco on uuden sukupolven edelläkävijä.

Lisätietoja