Suuryritysverkot

Laajenna liiketoimintatietojen ulottuvuutta

Cisco Unified Access voi nopeuttaa liiketoiminnan kasvua ja parantaa tehokkuutta.

Laajenna liiketoimintatietojen ulottuvuutta

Uusi näkökulma verkon ohjelmoitavuuteen

Cisco Enterprise Networks yksinkertaistaa IT:tä, ja sen avoin ja ohjelmoitava verkkonäkökulma tuo uusia liiketoimintamahdollisuuksia.

Lisätietoja

Yhtenäistetty käyttö

Yhtenäistetty käyttö

Cisco Unified Access on älykäs verkkoalusta, jonka perustana oleva yhtenäisen käytännön, hallinnan ja verkon suhteutumisemme IT:n yksinkertaistamiseen ja liiketoiminnan kasvuun. Se tukee omien laitteiden käyttöä, liikkuvuutta ja kaikkialla olevaa Internetiä. Cisco Unified Access antaa kaikille mahdollisuuden työskennellä omalla tavallaan.

Lue lisää Unified Access -näkökulmasta
Cisco Intelligent WAN (IWAN)

Cisco Intelligent WAN (IWAN)

Cisco IWAN tarjoaa tinkimättömän käyttökokemuksen kaikissa muodoissa. Ratkaisun avulla organisaatiot voivat toteuttaa palveluntarjoajan joustavuuden tuomat kustannusedut ja ottaa käyttöön uusia palveluja entistä nopeammin tavasta riippumatta - MPLS, suora Internet tai hybridi-WAN. Se tarjoaa sovellustietoisen verkon, jota voi säätää keskeisten liiketoimintasovellusten tehokasta toimitusta varten ja tuottavuuden lisäämiseksi. Cisco IWAN -verkon WAN-säästöt maksavat sivutoimipisteen infrastruktuurin nopeasti takaisin ja vapauttavat varoja innovatiivisia liiketoimintahankkeita varten.

Lue lisää Intelligent WAN -verkoista
Connected Mobile Experiences

Connected Mobile Experiences

Paranna asiakasuskollisuutta ja lisää tuottoa tarjoamalla sijainti- ja kontekstitietoisia mobiilitietoja, jotka vastaavat asiakkaiden reaaliaikaisia tarpeita. Cisco Connected Mobile Experiences -ratkaisujen Wi-Fi-yhteyden avulla voit sitouttaa asiakkaita mukautettujen ja tarpeellisten mobiilipalvelujen kautta. Käytettävissä on aiempia analyysitietoja asiakkaiden toiminnasta sekä verkossa että paikallisesti.

Lue lisää Connected Mobile Experiences -ratkaisuista
Cisco ONE, SDN ja ohjelmoitavuus

Cisco ONE, SDN ja ohjelmoitavuus

Cisco Open Network Environment (ONE) Enterprise -verkkoarkkitehtuuri on laajempi kuin ohjelmiston määrittämässä verkkomallissa (SDN). Se parantaa sekä fyysisen että virtuaalisen infrastruktuurin näkyvyyttä. Sivutoimipisteen (WAN) ja kampusverkon infrastruktuuri on nyt entistä avoimempi, ohjelmoitava ja automatisoitu. Sovellukset ja verkot ovat tietoisia toisistaan, mikä lisää verkon ketteryyttä ja parantaa yrityssovellusten vasteaikoja.

Lue lisää Cisco ONE- ja SDN-ratkaisuista sekä ohjelmoitavuudesta

Kasvata IT:n vaikutusta liiketoimintaan'

Katso, miten verkkostrategiat voidaan sovittaa liiketoiminnan tavoitteisiin.

Näytä kyselyn tulokset

Uusi tapa käyttää verkkoja

Unified Access -järjestelmä yhdistää langattomien ja kiinteiden verkkojen sekä tietoturvan tekniikat.

Näytä suunnitteluopas

Tarvitsetko apua?

Share