Suuryritysverkot

Nopeuta liiketoiminnan kasvua

Verkkoinfrastruktuurien rakentamiseen on perinteisesti käytetty siihen tarkoitukseen valmistettuja komponentteja ja ratkaisuja. Ne on optimoitu tiettyä tarkoitusta, kuten nopeutta, kaistanleveyttä, uhkien käsittelyä tai palvelun käyttöönottoa, varten. Ne takaavat tehokkaasti yhteydet ja verkkopalvelut, jotka tarvitaan liiketoimintaan.

Nykyään Internet on kuitenkin kaikkialla. Verkkoa käyttävien laitteiden, pilvien ja muiden kohteiden määrän odotetaan kasvavan edelleen merkittävästi. Aloita verkkoinfrastruktuurisi yksinkertaistaminen jo nyt! Se kasvattaa liiketoimintaasi ja valmistaa yrityksesi tulevaan kehitykseen.

Verkkopalvelut on pystyttävä toimittamaan ja organisoimaan suuressa mittakaavassa, mutta silti tarpeeksi yksinkertaisesti, jotta käyttöönotto onnistuu nopeasti. Yrityksen verkkoinfrastruktuuria ei pitäisi käyttää yksittäisistä laitteista, vaan keskitetysti ja hallitusti. IT-osaston on otettava käyttöön automatisoidumpi koko verkon jakamismalli yhtenä kokonaisuutena, jotta se pystyy vastaamaan nopeasti uusiin kasvumahdollisuuksiin.

Ratkaisun tuo Ciscon avoin verkkoympäristö yritysverkkojen arkkitehtuuria varten.

Hyödynnä uudet liiketoiminnan mahdollisuudet

Cisco ONE Enterprise -verkkoarkkitehtuuri muuntaa IT:n avoimen, ohjelmoitavan ja sovelluskeskeisen alustan kautta. Sen avulla voit hyödyntää uusia liiketoiminnan mahdollisuuksia seuraavilla tavoilla:

  • Connected Mobile Experiences
  • Pilvipalvelut
  • Käyttäjien kehittämät sovellukset

Voit lisätä liiketoiminnan ketteryyttä ja ottaa nopeasti käyttöön kehittyneitä palveluja erinomaisen verkon ohjelmoitavuuden ansiosta. Lisäksi tämä arkkitehtuuri suojaa nykyisiä verkkosijoituksiasi, koska sen johtavat tuotteet kattavat seuraavat osa-alueet:

  • Kytkentä
  • Reititys
  • Liikkuvuus
  • Tietoturva

BYOD ja liikkuvuus

Hanki kilpailuetua hyödyntämällä omia laitteita ja liikkuvuutta. Anna työntekijöillesi työkaluja ja sovelluksia, joilla he voivat lisätä tehoaan. Tarjoa asiakkaillesi erinomainen mobiilikäyttökokemus, lisää asiakasuskollisuutta ja paranna tuottavuutta.

Hallitut pilvipalvelut

Paranna sovellusten käyttökokemusta yksityisissä ja julkisissa pilvipalveluissasi sekä niiden yhdistelmissä. Paranna pilvipalvelua ja sovellusten jakelua verkon älykkäillä toiminnoilla.

Optimaaliset sovellusten käyttökokemukset

Tarjoa käyttäjille erittäin turvallinen yhteys sovelluksiin kaikkialla. Sovelluskeskeinen verkkotoiminta vähentää kaistanleveyden käyttöä ja viiveitä sekä helpottaa hallintaa.

Connected Mobile Experiences

Paranna yhteyksiä asiakkaisiin ja paranna heidän käyttökokemustaan. Ciscon Connected Mobile Experiences -palvelut hyödyntävät kehittyneitä mobiilitoimintoja ja sijaintiperustaisia palveluja.

Yksinkertainen, ohjelmoitava IT

Sitouta asiakkaitasi ja helpota ostoksia uusilla sovelluksilla ja palveluilla. Avoimet käyttöliittymät ja ohjelmoitavuus laajentavat verkkoresurssien käyttömahdollisuuksia koko yrityksessä.

Kasvata IT:n vaikutusta liiketoimintaan

Katso, miten verkkostrategiat voidaan sovittaa liiketoiminnan tavoitteisiin.

Katso kyselyn tulokset

Uusi tapa käyttää verkkoja

Unified Access -järjestelmä yhdistää langattomien ja kiinteiden verkkojen sekä tietoturvan teknologiat.

Näytä suunnitteluopas

Tarvitsetko apua?

Share