Cloud

Cisco forstår en verden med mange skyer

Nogle tænker på cloud computing som en enkelt kæmpe sky, der fungerer på samme måde for alle. I virkeligheden er der mange typer skyer, herunder:

  • Private clouds
  • Public clouds
  • Hybrid clouds
  • Community clouds (der understøtter organisationer, som f.eks. sundhedsvæsenet, den finansielle sektor og myndighederne)

Og verdenen består af mange skyer Det overordnede "cloudløfte" afhænger i høj grad af evnen til at optimere ressourcer, forenkle driften og få alting til at arbejde sammen i denne "verden med mange skyer". Cisco tilbyder mere end innovative arkitekturer og hjælper kunderne med at drage fordel af cloudløftet. Vi leverer innovationer, der giver virksomheder succes, når de navigerer i en verden med mange skyer.

Video om CloudVerse

Cisco leverer forenklede, skalérbare og særdeles sikre arkitekturer, der er nødvendige for skyen.

Cisco CloudVerse og dens tilknyttede arkitekturer er designet til at fremme samarbejde og interoperabilitet i, mellem og udover forskellige typer skyer med henblik på at optimere konkurrenceevnen og gøre det muligt at opnå større cloudeffektivitet. Cisco ved, at hverken datacenteret eller netværket alene løser problemet. De skal arbejde sammen. Udfordringen er at forene datacentre, hjælpe dem med at arbejde sammen som én enhed og samtidig tilvejebringe funktionerne i et intelligent cloudnetværk.

Cisco leverer forenklede, skalérbare og meget sikre arkitekturer, der er nødvendige for skyen.

Du skal have den nyeste version af Adobe Flash Player med JavaScript aktiveret for at kunne se denne video.

Hent Flash Player

Cisco hjælper dig med at få fuldt udbytte af skyen

Ciscos Cloud Enablement Services og vores omfattende partner-økosystem leverer et bredt udvalg af integrerede løsninger, der gør det hurtigere at drage fordel af skyen og hjælper dig med at realisere den fulde værdi af din cloud-teknologi. Du kan derefter arbejde sammen med dine eksisterende leverandører eller vælge blandt vores partnere og udbydere i hvert enkelt område. Kun Cisco gør en verden med mange skyer mulig og sikrer en god oplevelse i, mellem og udover skyer.

Lad os hjælpe dig

  • Ring på 8088 5967 eller
  • Deltag i en diskussion
  • teknisk support
  • Find en forhandler i dit område

Del