Cloud

Cisco CloudVerse

Se, hvordan Cisco kan hjælpe dig med at navigere i en verden med mange skyer. (1:29 min)

Cisco CloudVerse

Cisco CloudVerse

Du skal have den nyeste version af Adobe Flash Player med JavaScript aktiveret for at kunne se denne video.

Hent Flash Player

Nyskabelser i Hosted Collaboration Webcast

Få mere at vide om cloud-baserede collaboration-løsninger i dette webcast fra den 13. december.

Hvad en sky betyder

En sky er en effektiv kombination af cloud computing-, netværks-, storage- og administrationsløsninger samt forretningsapplikationer, der letter en ny generation af it- og forbrugertjenester. Disse tjenester er tilgængelige on demand og leveres på en økonomisk måde uden at sætte sikkerheden eller funktionaliteten over styr.

Vi er på vej mod en forbundet "verden med mange skyer", hvor mennesker vil have adgang til cloudtjenester når som helst, på en hvilken som helst enhed, hvor som helst i verden.

Skyen: I dybden

Derfor betyder det noget

Selskaber, Service Providers, små virksomheder og regeringer skeler til cloud-løsninger, der kan løse nogle af deres største forretningsmæssige og teknologiske udfordringer. En løsning på disse udfordringer kræver en tilgang, der integrerer de tre elementer inden for skyer fuldt ud: Cloudapplikationer og -tjenester, datacentre og netværk.

I dybden
Hvorfor vælge Cisco

Derfor bør du vælge Cisco

Cisco muliggør en verden med mange skyer – forbinder mennesker og organisationer i en sky, mellem skyer og videre fra skyer til slutbrugeren. Kun Cisco og deres partner-økosystem kan tilbyde løsninger, der leverer samarbejde med mennesket i centrum, en garanteret slutbrugeroplevelse, dynamisk og effektiv cloud-infrastruktur, kontekstbevidst sikkerhed og hurtigere installation.

Hvorfor Cisco?
Skyen: Implementering

Sådan kommer du i gang

Cisco ved, at alle organisationer har deres egne specifikke behov og præferencer for implementering. Cisco tilbyder dig derfor et stort sortiment af værktøjer, partnere og eksperttjenester til aktivering af skyen, hvilket gør det let at opbygge og anvende skyer, tilbyde cloudtjenester eller bruge applikationer fra partner-hostede skyer eller Cisco Collaboration Cloud.

Implementering

Lad os hjælpe dig

  • Ring på 8088 5967 eller
  • Deltag i en diskussion
  • teknisk support
  • Find en forhandler i dit område

Del