Cloudoplossingen

Uw reis naar de cloud uitstippelen

Maak gebruik van Cisco- en IDC-tools en resources om u te helpen uw cloudstrategie te optimaliseren.

Uw reis naar de cloud uitstippelen

Management-perspectieven

Ontwikkel uw cloudstrategie om te voldoen aan de zakelijke uitdagingen van morgen.

Onze cloudstrategie

De implementatie van het Internet of Everything (IoE) leidt tot snelle innovatie en bedrijfskansen, maar ook tot nieuwe uitdagingen voor IT-leiders. Vele bedrijven zoals dat van u zoeken naar manieren om hun bedrijfsvoering te verbeteren met nieuwe onlineservices die de groei stimuleren en tegelijkertijd de kosten verlagen, risico's minimaliseren en de flexibiliteit verhogen. Multicloudomgevingen bieden hiervoor in toenemende mate het antwoord.

Cisco en onze partners verbinden private, openbare en hybride clouds met een wereldwijd verbonden netwerk van clouds, de Intercloud. De beste mix van een private, openbare en hybride cloud is voor elk bedrijf weer anders. Om u te helpen uw reis naar de cloud goed uit te stippelen, heeft Cisco in samenwerking met IDC de inzichten van meer dan 3400 organisaties in 17 landen verzameld, en tools gemaakt om u te helpen een werkbare cloudimplementatie te ontwikkelen die gebaseerd is op uw bedrijfsdoelstellingen.

In tegenstelling tot andere hybride benaderingen staat onze cloudstrategie portabiliteit van werklasten binnen de gehele Intercloud toe. Dit wordt mogelijk gemaakt door een open, standaardgebaseerde wereldwijde infrastructuur. Wij kunnen u helpen problemen op te lossen omtrent beveiliging, regelgeving en naleving die gepaard gaan met bestaande openbare en hybride cloudoplossingen.

Onze aanpak geeft u de keuze uit honderden cloudservices op ondernemingsniveau met de naleving en controle die u nodig hebt:

Een complete cloudstrategie: private en hybride cloud overbruggen

Een complete cloudstrategie: private en hybride cloud overbruggen

Ons portfolio Cisco-cloudoplossingen en partner-ecosysteem bieden u de keuze om een cloud te bouwen of gebruik te maken van de Intercloud-services van uw vertrouwde Intercloud-provider.

Om u te helpen hybridegeschikte private clouds te bouwen, leveren onze producten en oplossingen een open en uiterst betrouwbare portabiliteit van uw werkbelasting over verschillende omgevingen. We bieden tevens zowel direct als via onze partners cloudtoepassingen en services van wereldklasse voor openbare, 'as-a-Service'-opties. Of we beheren uw cloudinfrastructuur voor u, terwijl u volledige zichtbaarheid en controle behoudt via onze Cisco Managed Cloud Services.

We helpen providers van openbare clouds gedifferentieerde cloudservices aan te bieden via Cisco Powered-architecturen en ons toonaangevende partnerprogramma.

Om u te helpen de cloud te gebruiken, bieden we zowel direct als via onze partners cloudtoepassingen en services van wereldklasse.

Vanaf uw het moment waarop u besluit om te kopen of te bouwen tot het moment dat u uw toepassingen migreert, kan Cisco Cloud Professional Services u helpen bij het plannen, bouwen en implementeren van de juiste cloudstrategie.

Cloudverkeer en het IoE

Ons onderzoek splitst de gegevens uiteen en zet ze in het juiste perspectief.

Ontdek hoe

Volg ons