Tulevaisuuden viestintä ja yhteistyö – Forresterin raportti

Organisaatiot ottavat nykyisin käyttöön yhä enemmän yhdistetyn viestinnän (Unified Communications) ratkaisuja erilaisissa muodoissa (pilvi-, hybridi- ja omiin tiloihin suunnitellut ratkaisut). Tutustu asiaan tarkemmin lukemalla tämä Forrester Consulting Thought Leadership -raportti.Lähetä

Lataa Forresterin raportti

Digitaalisen työympäristön 5
peruselementtiä

Työ muuttuu jatkuvasti digitaalisemmaksi. Ohjelmistoyritysten, jälleenmyyjien, tuotantolaitosten tai muiden työympäristöjen digitalisoituva infrastruktuuri rakentaa pohjan vapaammalle luovuudelle sekä nopeammalle ja täsmällisemmälle työlle. Tutustu 5 tehokkaaseen keinoon.

Tutustu nyt

Tehokas yhteistyö ja viestintä:
opas

Tehokas yhteistyö perustuu ideoiden jakamiselle, mikä synnyttää innovaatiota ja kasvua. Mutta miten yhteistyötä kannustavan ilmapiirin voi luoda ottaen huomioon ihmisten yksilölliset tarpeet? Tämän oppaan avulla voit rakentaa työympäristösi uudelleen ja parantaa tuloksiasi.

Katso

Kehitä tiimityötä Cisco Sparkin avulla

Työskennelläkseen tehokkaasti tiimisi tarvitsee paikan, jossa voi tehdä yhteistyötä. Nyt on saatavilla uudentyyppinen virtuaalinen kokoushuone, jonka avulla viestintä, yhteistyö ja ajatustenvaihto on helppoa ja välitöntä. Se auttaa työvoimaasi toimimaan tehokkaasti yhdessä.