Har du ett konto?

  •   Anpassat innehåll
  •   Dina produkter och support

Behöver du ett konto?

Skapa ett konto

Håll takten med din egen tillväxt

Teknik som stöder växande företag när de växer. Utveckla mobil teknik och öka datasäkerheten för att förbättra kontakten med företagets kunder.

Det går inte att undgå det. Om du ska få verksamheten att växa måste du använda rätt teknik. Men inte bara det. Tekniken är faktiskt avgörande för hur framgångsrikt du kan införa tillväxtstrategier, hur mycket du kan dra nytta av nya möjligheter och hur långt du kan driva dem. Genom att integrera dina ökande teknikbehov med dina planer för verksamhetstillväxt, kan du hålla dig på framkanten med ett system som är klart att hantera ditt företags nya krav.

Bidrar till ditt företags mobilitet

Mobilitet har aldrig varit viktigare. Anställda sitter inte längre fast vid skrivbordet, och det gör inte dina kunder heller. Med rätt teknik får de anställda den flexibilitet de behöver för att få jobbet gjort där de befinner sig, utan att behöva åka tillbaka till kontoret för att besvara förfrågningar från kunder, bearbeta data eller publicera innehåll. Med trådlösa åtkomstpunkter på plats kan dina kunder använda din internetanslutning, vilket är perfekt för serviceindustrin, detaljhandeln samt hotell- och restaurangbranschen.

Utöka datacentret

Men det handlar så klart inte bara om mobilitet. Ditt datacenter eller ditt servernätverk kommer att dra lasset för de nya kraven. Förberedelser inför den ökade arbetsbelastningen lönar sig snabbt när du inför nya tjänster. Tänk på vad nätverket ska kunna hantera: mer trafik, databehandling eller nya program? Krävs det mer prestanda? Mer lagringsutrymme? Vissa nya datacenter kan skala upp eller ner beroende på efterfrågan och har flexibilitet att hantera kraven från anställda och kunder.

Optimerad dataanvändning med analyser

En växande verksamhet samlar in mer data. Dra full nytta av dessa genom att välja rätt analysverktyg som innebär att du kan fatta bättre beslut på rätt tid och rätt plats.

Överväg att använda molnet

Överväg att flytta programmen till molnet så att uppgraderingar och felkorrigeringar kan hanteras åt dig. Många företag värdhanterar även sina data i molnet vilket även innebär en smidigare backupprocess.

Skydda din nya tillgångar

Men glöm inte bort det viktigaste – säkerheten. I takt med att företag växer blir de även mer intressanta för nätbrottslingar. Genom att åtgärda de ökade säkerhetsbehoven redan från början kan du stärka systemets förmåga att motstå angrepp. Om du tar med ytterligare säkerhetsåtgärder i dina tillväxtplaner kan du undvika oväntade kostnader, driftstopp och pinsamma säkerhetsluckor som verkligen kan skada företagets anseende.

Fortsättningen

Så var börjar du? Granska först det nuvarande läget. Hur mycket tillväxt klarar det aktuella systemet? Om du inte vet det ska du be om råd. Tänk ut vad det är du vill uppnå och erbjuda både anställda och kunder. Din strategiska planering och dina affärsmål ger dig en bra uppfattning om vilka funktioner du behöver i nätverksinfrastrukturen. Båda aspekterna måste tas med i planeringen för att se till att dina planer för framtiden blir verklighet.

Anmäl dig för att få e-post med aktuell branschinformation, kampanjer och erbjudanden för växande företag.