Guest

Lösningar för medelstora företag

Få det nätverk du behöver för att utveckla din verksamhet med prisvärda, tillförlitliga och säkra IT-lösningar som är enkla att implementera.

Uppfyll dina IT- och affärsbehov

Vi vet att du måste hålla igång din verksamhet, reagera på brådskande behov och implementera ny teknik – även om du har en begränsad personalstyrka på IT-avdelningen. Vi har lösningar som skapats för att möta behoven hos ditt medelstora företag – från nätverk och datacenter till samarbete och säkerhet. Upptäck hur vi kan hjälpa dig.

 • Omfattande och prisvärt sortiment för medelstora företag

  Omfattande och prisvärt sortiment för medelstora företag

 • 30 Års erfarenhet av programvarubaserade tjänster

  30
  Års erfarenhet av programvarubaserade tjänster

 • 68,000 Högutbildade och pålitliga partner över hela världen

  68,000
  Högutbildade och pålitliga partner över hela världen

Utforska våra produkter för medelstora företag

Idag erbjuder vi branschens mest omfattande sortiment. Låt oss leverera den tillförlitliga, skalbara och mycket säkra IT-infrastruktur som din verksamhet behöver för att blomstra.

Säkerhet

Vi gör säkerheten mindre komplicerad för medelstora organisationer. Vi anpassar och designar ett förstklassigt sortiment för sömlös integrering med din infrastruktur.

Utvalda produkter:

Samarbete

Vi kan hjälpa dig att ta samarbeten till en ny nivå. Våra rätt prissatta lösningar i rätt storlek är enkla att använda, hantera och implementera. Gör det möjligt för dina medarbetare, kunder och partner att samarbeta var som helst, på vilken enhet som helst, från webbläsare till styrelserum.

Utvalda produkter

Nätverksinfrastruktur

Skynda på företagets förvandling med Ciscos digitala nätverksarkitektur. Våra nätverkslösningar hjälper dig att tänka nytt snabbare, förenkla åtgärder och minska riskerna.

Utvalda produkter

Meraki MS320 Product Photo

Molnhanterade lösningar

Förenkla IT-verksamheten med en komplett, molnhanterad nätverkslösning. Vår maskinvara, programvara och våra molntjänster är helt integrerade. Du får en synbart unik och intuitiv nätverksupplevelse.

Utvalda produkter

Datacenter

Förbättra ditt datacenters ekonomi. Förena beräkning, lagring, nätverk, virtualisering och hantering på en enda plattform. Få ett mer tillförlitligt datacenter som passar ditt verksamhetsbehov.

Utvalda produkter

Programvara

Cisco ONE-programvaran är ett värdefullt och flexibelt sätt att köpa programvara för datacenter, WAN och åtkomstdomäner. Cisco ONE-programvaran hjälper till att göra inköp, hantering och uppgradering av ditt nätverk och din infrastrukturprogramvara enklare.

Utvalda produkter

Accelerera dina IT-framgångar

Svara på några frågor och få en kostnadsfri, skräddarsydd lista över IT-lösningar för ditt företag. 

Börja nu
Accelerera dina IT-framgångar

Identifierar och blockerar 400 attacker från skadlig programvara varje dag

Identifierar och blockerar 400 attacker från skadlig programvara varje dag

"Ju längre du använder produkten desto säkrare är du. Det finns bara ett fåtal produkter som jag använt under min karriär som faktiskt gör vad de säger att de ska göra, och OpenDNS är ett av dem."

Tom Olejniczak, Network Engineering Manager, Camuto Group

Läs mer

Se fler alla fallstudier

Ökad visibilitet, bättre skydd

Få kontinuerligt skydd mot hot för medelstora företag med nästa generations brandväggar.

Ökad visibilitet, bättre skydd

Våra experter får tekniken att arbeta för dig

group of people icon

Lös problem snabbare. Förbättra verksamhetens effektivitet. Minska risken för driftstopp. Och fokusera på affärsutveckling.

folders icon

Få optimal prestanda och kör ditt nätverk på ett intelligent sätt med teknisk och professionell expertis, verktyg och bästa praxis.

Investera i framtiden med tillförsikt.

Se hur Cisco Capital Financing kan hjälpa.

För partner

Söker du efter en lösning från en Cisco-partner? Anslut till vårt partnerekosystem.