Release-opmerkingen voor CX Cloud

 

 

 

 

Cisco’s Customer Experience (CX) Cloud is een SaaS-oplossing die klanten helpt gedurende het traject van onboarding, optimalisatie en adoptie van nieuwe technologieën in alle architecturen. CX Cloud biedt ondersteuning voor alle Cisco-producten en beschikbare architecturen, en toegang tot strategisch deskundig advies over gedetailleerde ontwerp-, validatie- en branchespecifieke oplossingen. Klanten met een Cisco Success Tracks-abonnement hebben toegang tot het Collaboration Intelligence Platform met de nieuwste bronnen voor netwerkengineers en netwerkarchitecten.

Met tools voor proactieve en voorspellende inzichten ondersteunt CX Cloud klanten bij de opsporing van potentiële problemen, de optimalisatie van processen en snellere adoptie van of overgang naar technologieën.

Deze release-opmerkingen omschrijven de technische veranderingen en functiewijzigingen die bij iedere release zijn geïmplementeerd.

Opmerkingen:

  • Er is geen maandelijkse release voor december 2023.
  • Geen maandelijkse releases voor november 2022 en december 2022.
  • Vanaf september 2021 is de bestandsindeling van de release-opmerkingen niet meer PDF maar HTML.

Bronnen

CX Cloud
CX Cloud Agent
Ondersteunde productreeksen
Telemetry Connect voor CX Cloud

Ondersteunde browsers

Google Chrome
Microsoft Edge
Mozilla Firefox

Dien feedback en ideeën in

Uw input is belangrijk en we willen suggesties opnemen in CX Cloud om uw ervaring te verbeteren! Klik hier om ideeën, aanvragen of andere opmerkingen in te dienen.