Hebt u een account?

  •   Gepersonaliseerde content
  •   Uw producten en ondersteuning

Hebt u een account nodig?

Account maken

Webinars voor het MKB

Maandelijkse webinarreeks over de laatste technologie, inzichten en trends, gepresenteerd door onze experts.

Bekijk onze on-demand webinars:

Nieuw kantoor? Geen probleem.

U hoeft geen networking expert te zijn om uw bedrijf te verbinden. U heeft alleen een paar essentiële networking vaardigheden nodig en een partner die u op de eerste plaats zet.

Cisco Umbrella Demo

Gebruikers werken vandaag de dag van overal – vaak omzeilen ze de VPN om hun werk gedaan te krijgen. Klinkt dat bekend in de oren? Krijg de boost die u nodig hebt om uw applicaties, data en gebruikers te beveiligen waar ze ook zijn.

Waarom Cisco’s netwerkinfrastructuur een cruciale rol speelt in uw zakelijke traject

Leer hoe de switches van Cisco Business een ideale networking basis bieden voor MKB-bedrijven met beperkte IT-ondersteuning en IT-budget.

Security oplossingen die aan de behoeften van MKB-bedrijven

Tijdens deze webinar krijgt u informatie over effectieve security oplossingen die speciaal zijn ontwikkeld voor MKB-bedrijven, zodat zij zich kunnen beveiligen en hun groei kunnen versnellen

Een netwerk waar u op kunt bouwen: 6 manieren waarop IT uw bedrijf laat groeien

We laten u zien hoe u kunt digitaliseren en de implementatietijd kunt verkorten, terwijl u de netwerken van uw organisatie beheert in één dashboard.

Hoe MFA bescherming kan bieden tegen cyberaanvallen op MKB-bedrijven

Het aantal cyberaanvallen dat wordt uitgevoerd om gebruikersnamen en wachtwoorden te stelen neemt toe. Tijdens deze webinar leert u hoe multi-factor-authenticatie kan worden ingezet om die aanvallen tegen te houden.

Hoe uw bedrijf kan overleven met oplossingen voor werken op afstand

Leer meer over hoe u werknemers de tools, training en morele ondersteuning kunt bieden die zij nodig hebben om succesvol vanuit huis te kunnen werken.

Maak een einde aan complexiteit in uw MKB-netwerk

Leer hoe organisaties met geïntegreerde netwerk security de intelligentie en zichtbaarheid die het netwerk biedt kunnen benutten om beter onderbouwde beslissingen te nemen op het gebied van beleid en bedreigingen.

Meraki en Umbrella: de perfecte match in de cloud

Implementeer Umbrella met slechts enkele klikken in uw Meraki-netwerk. Uw gebruikers zijn binnen enkele minuten beschermd tegen bedreigingen zoals malware, ransomware en C2-callbacks zonder extra latentie.

Leer hoe Duo uw Cisco AnyConnect VPN kan beveiligen

Duo biedt de eenvoudigste MFA-oplossing voor AnyConnect VPN-logins. Met MFA van Duo kunnen gebruikers hun identiteit met één tik verifiëren.

Vereenvoudig uw security en bescherm uw MKB-bedrijf

Deze webinar is perfect voor elk bedrijf dat zich mogelijk overweldigd voelt door IT security bedreigingen, niet weet hoe ermee moet worden omgegaan en wil weten wat de bijbehorende kosten zijn.

Neem contact op met Cisco Sales