Hebt u een account?

  •   Gepersonaliseerde content
  •   Uw producten en ondersteuning

Hebt u een account nodig?

Account maken

Functies en voordelen

De Cisco Catalyst 9000 reeks switches, access points en wireless controllers biedt de meest bedrijfskritische onderdelen van het netwerk. De bekabelde en wireless infrastructuur is always-on, cloudgebaseerd en zeer veilig. Alleen Cisco kan intent-based networking leveren voor de verbonden ervaring waar u behoefte aan heeft binnen het gehele netwerk, met flexibiliteit en snelheid dankzij automation en inzichten.​

Wireless-first

Profiteer van minder uitvaltijd, minder frustraties en grotere betrouwbaarheid van bekabelde en wireless oplossingen.

Cloudgebaseerd

Krachtige machine learning (ML) die is vergaard via een cloudgebaseerd netwerk, biedt u de flexibiliteit om belangrijke inzichten te gebruiken om zakelijke problemen sneller op te lossen.

Veerkrachtig

Profiteer van ononderbroken services, zelfs tijdens upgrades, met de veerkrachtige en maximaal beschikbare functies van de producten uit de Catalyst 9000 reeks.

Verbeterde hardware en software

Profiteer van superieure prestaties en functionaliteit met innovatieve chipsets en een besturingssysteem dat met uw bedrijf meegroeit.

Versterk innovatie met Cisco DNA-software

Ondersteun uw infrastructuur met op beleid gebaseerde automation, beveiligde connectiviteit, intelligente analyses en assurance. Segmenteer uw netwerk voor optimale security, compliance en vereenvoudigde processen. Centraliseer beleidsbeheer. Lever ongekende wireless prestaties in omgevingen met hoge dichtheid. Verkrijg end-to-end zichtbaarheid en hulp bij herstel.

Drie abonnementsniveaus – Cisco DNA Essentials, Cisco DNA Advantage en Cisco DNA Premier – om aan uw behoeften op het gebied van switching- en wireless technologie te voldoen. Elk abonnementsniveau omvat flexibele voorwaarden en softwareondersteuning.

Probeer en koop

Vraag demo aan

We maken netwerkbeheer eenvoudig. Ontdek hoe via onze demo’s.

Bekijk promoties

Bekijk onze tijdelijke promoties van Cisco, waaronder kortingen, bundels en andere aanbiedingen voor al uw netwerkvereisten.

Financieringsopties

Wij kunnen 0% financiering tegen flexibele voorwaarden bieden. Combineer alles in één vaste maandelijkse betaling en maak geld vrij voor andere zakelijke prioriteiten.

Neem contact op met een adviseur

Heeft u projecten op stapel staan? Heeft u hulp nodig bij een aankoopbeslissing? Cisco’s verkoopteam staat klaar om uw vragen te beantwoorden.

Networking webinars

Neem deel aan onze live webinars of bekijk ze on-demand om aan uw eigen professionele ontwikkeling te werken, de voortdurende updates en innovaties in technologie bij te houden en te blijven leren.

Network Insider-webinars

Lees meer over de nieuwste trends op het gebied van netwerken en innovaties in de markt. Kom te weten wat branche-experts zeggen over Wi-Fi 6, SD-WAN, SASE, intent-based networks en meer.

Live demo-webinars

Zie Cisco networking oplossingen in actie in een live demo-webinar. Bekijk de meest gangbare use cases in live demo’s voor bekabelde en wireless networking.

Lever uitzonderlijke prestaties op het gebied van switching en wireless

Bouw een veerkrachtige, zeer veilige switching- en wireless infrastructuur. Zorg voor een hoge beschikbaarheid en minder risico’s met services voor switching- en wireless oplossingen.

Aanvullende bronnen

Voor partners

Bent u een Cisco-partner? Log in voor toegang tot aanvullende bronnen.

Op zoek naar een oplossing van een Cisco-partner? Sluit u aan bij ons partner-ecosysteem.