Guest

Oplossingen

Advanced Malware Protection

Security Everywhere uitbreiden

Ontdek hoe Cisco-beveiliging zich nu uitbreidt tot de cloud, het netwerk en endpoints.

Security Everywhere uitbreiden

Malware kent geen grenzen. En dat zou ook moeten gelden voor uw geavanceerde malwarebeschermingsoplossing.

Momenteel bieden we de breedste portfolio van geïntegreerde AMP-oplossingen (Advanced Malware Protection) binnen de branche. Klanten profiteren van voortdurende zichtbaarheid en controle om malware binnen het uitgebreide netwerk en het volledige aanvalsspectrum tegen te gaan: vóór, tijdens en na een aanval.

 • Vóór: verkrijg de beste wereldwijde bedreigingsinformatie om de netwerkbeveiliging aan te scherpen.
 • Tijdens: gebruik die informatie, bekende bestandshandtekeningen en dynamische bestandsanalysetechnologie om bekende malware, bestandstypen die beleidsregels schenden en communicatie die uw organisatie probeert te infiltreren te blokkeren.
 • Na: analyseer bestanden en verkeer voortdurend op bedreigingen die uw eerste verdedigingslinie zijn gepasseerd, verkrijg diepgaande zichtbaarheid van de activiteiten en het gedrag van de bedreiging en reageer daar vervolgens snel op om met enkele muisklikken een actieve aanval te beperken.

AMP maakt optimaal gebruik van de omvangrijke informatienetwerken voor cloudbeveiliging die worden geboden door Cisco Collective Security Intelligence, Talos Security Intelligence and Research Group en AMP Threat Grid om geavanceerde beveiliging mogelijk te maken. AMP integreert ook met malwareanalyse en technologie voor bedreigingsinformatie van Cisco AMP Threat Grid. Dit biedt betere mogelijkheden voor de samenvoeging en correlatie van gegevens om geavanceerde cyberbedreigingen die detectie omzeilen, te identificeren.

De AMP-oplossing maakt detectie en blokkering van malware, doorlopende analyse en retrospectieve waarschuwingen mogelijk met:

 • Bestandsreputatie – analyseer bestanden inline en blokkeer deze, of pas beleid toe
 • Bestandssandboxing – analyseer onbekende bestanden om begrip te krijgen van het werkelijke bestandsgedrag
 • Bestandsretrospectie – blijf bestanden analyseren op veranderende bedreigingsniveaus

AMP-klanten verkrijgen:

 • Geavanceerde beveiliging tegen geavanceerde bedreigingen – weer bekende en onbekende bedreigingen af
 • Bescherming in het gehele aanvalsspectrum – vóór, tijdens en na een aanval
 • Uitzonderlijke zichtbaarheid en controle – verkrijg meer inzicht en stel een gedetailleerd beleid op
 • Flexibiliteit en keuze – implementeer AMP wanneer, waar en hoe dat voor uw organisatie nodig is
 • Beheerde services – breid uw personeelsbestand uit met Cisco-experts en voorspellende analyses

Cisco AMP biedt bescherming op de breedste reeks aanvalsvectoren en kan worden geïmplementeerd:

 • Als een netwerkgebaseerde oplossing, geïntegreerd in een speciale Cisco ASA-firewall en Cisco FirePOWER-netwerkbeveiligingsapplicaties
 • Als een endpointoplossing voor pc’s, Macs, Linux-systemen, mobiele apparaten en virtuele omgevingen
 • Als een virtuele, fysiek gescheiden (air-gapped), applicatie in een private cloud op locatie, ontwikkeld voor zeer privacygevoelige omgevingen
 • Als een functie die in Cisco Cloud Web Security, een Cisco Web Security Appliance of een Cisco Email Security Appliance is geïntegreerd
 • Als een standalone oplossing voor bedreigingsinformatie en malwareanalyse via AMP Threat Grid

AMP for Networks
Verkrijg de zichtbaarheid en controle die u nodig hebt om uw netwerk te beschermen tegen zeer geraffineerde, doelgerichte zero-day bedreigingen en hardnekkige, geavanceerde malwarebedreigingen via meerdere bedreigingsvectoren.

AMP for Endpoints
Bescherm endpoints, of deze nu zijn verbonden met een beschermd netwerk of roamen op internet, met doorlopende en geïntegreerde detectie en respons.

Cisco AMP Private Cloud Virtual Appliance
Implementeer uitgebreide malwarebescherming op endpoints en netwerken met een oplossing op locatie die specifiek is ontwikkeld voor organisaties met strenge privacyvereisten die het gebruik van een openbare cloud in de weg staan.

Cisco ASA met FirePOWER Services
Gebruik AMP op uw speciale applicatie om zichtbaarheid van geavanceerde malware te verkrijgen en deze te herstellen. Deze services zijn onderdeel van de eerste adaptieve, bedreigingsgerichte firewall van de volgende generatie binnen de branche.

AMP for Cisco Web Security
De hedendaagse dynamische netwerken bieden nieuwe mogelijkheden voor geraffineerde aanvallen. Richt u op zich ontwikkelende aanvalsvectoren met AMP als gelicentieerde add-on op uw Cisco Web Security Appliance.

AMP for Cisco Email Security
E-mail blijft een topmethode vormen voor het uitvoeren van malwareaanvallen. Identificeer en stop bedreigingen met AMP als gelicentieerde add-on op uw Cisco Email Security Appliance.

AMP for Cisco Cloud Web Security
Breid bescherming uit tegen zero-day aanval en hardnekkige bedreigingen. Voeg geavanceerde bescherming tegen malware toe aan uw cloudgebaseerde webbeveiligingsservice met een eenvoudige, gelicentieerde add-on.

Cisco FireSIGHT Management Center
Verbeter de bescherming en profiteer van volledig contextueel bewustzijn van alles op het netwerk, inclusief malware, met deze gecentraliseerde beveiligingsbeheerconsole.

Wij helpen u graag

Learn Strategies to Combat Breaches

Experts from Cisco and Gartner discuss how to protect your organization.

Watch Video

Understand Cisco AMP in Four Minutes

Learn why companies trust their security to Cisco’s Advanced Malware Protection solution. (4:00)

Watch Video

Fortify Your Gateways

Learn how to defend against email and web based attacks with Cisco AMP.

Register for Webinar

Endpoint Protection Across Campus

See how a Texas university benefits from Cisco Advanced Malware Protection for Endpoints. (03:39 min)

Watch Video