Forbes Insights: Åtta sätt att öka
innovationen

Allt från lättanvänd datorbaserad video till samarbetsrum med TelePresence innebär att du nu kan engagera dina kunder i direkta möten närhelst det behövs. Nu är det dags att samarbeta på nya sätt och uppnå bättre verksamhetsresultat. Ta en titt på förhandsvisningen för att se mer. Skaffa sedan den fullständiga rapporten genom att dela en del information med oss via formuläret nedan.


Förhandsvisa

Skaffa Forbes-rapporten

De fem bästa sätten att lyckas med videosamarbete

Den kommande generationen lär sig använda video långt innan de ringer sitt första telefonsamtal. Därför är det ytterst viktigt att förstå hur människor vill arbeta. Målsättningen är att få alla delar att fungera tillsammans: tal, video, webbkonferenser. Ta en titt på denna handledning för att se fem sätt på vilka video kan hjälpa dig att lyckas.

Upptäck nu

Cisco Virtual Meetings:
Handledning

Hur kan du ge din personal möjlighet att få mer gjort? Cisco gör det enkelt att implementera videosamarbete vid skrivbordet såväl som i styrelserummet till rimlig kostnad. Välj att implementera på plats, i molnet eller båda, helt utan att göra avkall på medarbetarnas upplevelser eller säkerhet. Vi har sammanställt denna handledning för att hjälpa dig.

Utforska nu

Upptäck helt fantastisk video

Bygg en mer produktiv organisation med Cisco Collaboration. Förvandla dina medarbetares och kunders upplevelser genom att samarbeta bättre överallt.