Jobb bedre med enestående video | Cisco Collaboration - Cisco

 

Forbes Insights: 8 måter å øke
innovasjonen på

Fra brukervennlig skrivebordsvideo til Telepresence for samarbeidsrom. Nå kan du engasjere ansikt til ansikt når du trenger det. Nå er det på tide å tenke på samarbeid på nytt og få bedre forretningsresultater. Ta en titt på forhåndsvisningen for å se mer.


Forhåndsvis

Få Forbes-rapporten

Topp 5 måter for å lykkes med videosamarbeid

Den kommende generasjonen lærer å bruke video lenge før de har sin første telefonsamtale. Det er derfor avgjørende å forstå hvordan folk ønsker å jobbe. Målet er å få alle brikkene til å arbeide sammen: tale, video og webkonferanser. Ta en titt på denne veiledningen for å se 5 måter video kan hjelpe deg med å lykkes på.

Oppdag nå

Ciscos virtuelle møter: Hvordan-veiledning

Hvordan kan du gi folkene dine kraft til å få mer gjort? Cisco gjør implementering av videosamarbeid enkelt og rimelig fra skrivebordet til styrerommet. Velg å distribuere på stedet, i skyen eller begge deler, uten å gå på akkord med ansattopplevelsen eller -sikkerheten. Vi har satt sammen denne hvordan-veiledningen for å hjelpe deg.

Utforsk nå

Oppdag eksepsjonell video

Bygg en mer produktiv organisasjon med Cisco Collaboration. Forvandle ansatt- og kundeopplevelsene ved å arbeide bedre sammen hvor som helst.