Har du en konto?

  •   Tilpasset innhold
  •   Dine produkter og støtte

Trenger du en konto?

Opprett en konto

Beredskap og respons ved brudd

Se webinar

Hva er de reelle kostnadene ved et brudd?

Data er kjernen i alt firmaet ditt gjør: i åndsverket, det neste store gjennombruddet, kundeinformasjon, inntektene dine. Et angrep koster mye mer enn kostnadene for å rette opp i angrepet og reparere ødelagte systemer. En god sikkerhetsløsning kan bidra til å beskytte omdømmet ditt.

Nye personvernregler i 2018

Når de nye personvernreglene (GDPR) trer i kraft i mai, vil virksomheter kun ha 72 timer til å rapportere sikkerhetsbrudd. Dersom man ikke gjør dette, kan man risikere store bøter.

Detection

 

Det tar organisasjoner i gjennomsnitt 191 dager å oppdage et brudd, og 66 dager å begrense det. (Kilde: Ponemon Institute)

Ciscos mediantid for å oppdage et brudd er 3,5 timer.

Ta sikkerhet på alvor

Første forsvarslinje

Cisco Umbrella hindrer brukerne i å få tilgang til skadelige domener, og reduserer faren for angrep. Distribueringen tar bare noen få minutter

Beskytt endepunktene dine

Kvitt deg med antivirus. Oppdag, begrens og reparer avanserte trusler, selv om de unngår første forsvarslinje. Prøv Cisco Advanced Malware Protection for endepunkter.

Incident Response Services

Hvis det forekommer et innbrudd, kan Cisco Incident Response Services være på stedet innen 24 timer, og kan hjelpe deg med å begrense innbruddet og fikse årsakene.