Werken waar en wanneer u wilt: collaboration-tools en toepassingen gebruiken

Werken waar en wanneer u wilt

Maak optimaal gebruik van mobiliteit zodat uw medewerkers kunnen samenwerken en toegang hebben tot de toepassingen die ze nodig hebben. Waar ze ook zijn, en met het mobiele apparaat van hun keuze. We hebben deze resources met zorg geselecteerd om u te helpen onderzoeken wat er mogelijk is en hoe uw organisatie kan profiteren van deze werkplektransformatie.

ZK Research: Best practices voor het ontwikkelen van een mobiliteitsstrategie

ZK Research: Best practices voor het ontwikkelen van een mobiliteitsstrategie

Profiteer van de nieuwste inzichten over hoe u uw bedrijf kunt transformeren. Maak optimaal gebruik van de nieuwe mogelijkheden die ontstaan door mobiliteit. Ontdek waarom organisaties die deze verandering omarmen een aanzienlijk concurrentievoordeel kunnen behalen.

Nu downloaden
Overzicht: Cisco Mobile Workspace-oplossing

Overzicht: Cisco Mobile Workspace-oplossing

Ontdek hoe de nieuwste Cisco-oplossingen sneller en eenvoudiger leiden tot grotere tevredenheid en productiviteit van uw werknemers. Zorg ervoor dat uw werknemers al hun werktoepassingen veilig kunnen benaderen en dat de gebruikerservaring overal en op elk apparaat vergelijkbaar is. Zo krijgt u tevreden gebruikers en kunt u intern beleid en regelgeving binnen de bedrijfstak handhaven met de juiste mate van beveiliging.

Nu downloaden

Meld u aan en download de aanbiedingen