Bied ondersteuning voor alle apparaten

Of het nu persoonlijke of bedrijfsapparatuur betreft, mobiele apparaten zijn overal. Door werknemers in staat te stellen om mobiele apparaten te gebruiken voor werktaken verbetert u de productiviteit en responsiviteit. Bovendien hoeft dit geen risico te vormen voor de organisatie of de veiligheid.

Bekijk deze resources en ontdek hoe u mobiele apparaten vandaag nog uiterst veilige toegang tot uw netwerk kunt bieden.

IDC: Op maat voor middelgrote bedrijven

Ontdek hoe u met uw netwerkinfrastructuur optimaal en op een effectieve en veilige manier kan profiteren van de cloud- en mobiliteitsmegatrends om met succes te concurreren. Bied uw medewerkers altijd en overal, en vanaf elk apparaat, toegang tot de relevante bedrijfstoepassingen.

Nu downloaden

Video: Het verhaal van een 802.11ac-netwerk

Met de 802.11ac-standaard beschikt uw organisatie over verbeterde brandbreedte, grotere klantdichtheid en verbeterde levensduur van de batterij. Bekijk deze video en ontdek hoe een IT-manager erachter kwam dat niet alle 802.11-oplossingen hetzelfde zijn..

Nu bekijken

At-a-Glance: Campus Wireless-ontwerp

Bied BYOD-toegang aan uw mobiele medewerkers. Geef contractanten en bezoekers Wi-Fi-toegang. En u kunt het allemaal realiseren op een hoogbeveiligde manier. Ontdek met behulp van dit overzicht hoe u een draadloze LAN voor de campus kunt ontwerpen.

Nu downloaden

Interesse? Vul hier uw
gegevens in om te downloaden