Have an account?

  •   Personalized content
  •   Your products and support

Need an account?

Create an account

CISO Day

The event is now full. You can sign–up to receive the event recording below.

Thank you for your interest in the third edition of Cisco CISO Day. 

Unfortunately the event is now full and registrations are closed, but don't worry, you can still discover the main highlights and learning points from the event by signing up for the event recording via the form .

In a few weeks after the event, upon signing up, you will receive the following: 

  • A summary of Cisco CISO Day
  • Best practices shared on the day
  • Learnings from the main speaker session summarized in short videos

We hope to see you in person next year at Cisco CISO Day.

Best regards.

Complete the form to register
*required fields

Agenda

Times Duration Session

Speakers

 

11.45 -12.45 pm

60 min Lunch available        

12.45 - 1.00 pm

15 min

Session Begins: Making CISOs successful

An introduction to the session based on the key concerns for CISOs that Cisco has identified as a result of many conversations over the last twelve months.

Richard Archdeacon

Cisco Advisory CISO for EMEAR

 

1.00 - 1.45 pm

45 min

The Bottom Line for Security: Key factors for security success

What are the key factors for security success? What percentage of the IT budget should be spent on security? In other words, where is the security bottom line?

Security is something that organizations could spend on infinitely, trying to keep attackers at bay. But how much do they need to spend, and what do they need to do, to remain safe?

In this session, we’ll look at what conventional wisdom has been telling us, the drawbacks of current models, and what we need to think about as we move beyond traditional security perimeters and parameters.

Wendy Nather

Head of Advisory CISOs, Duo Security at Cisco

 

1.45 - 2.15 pm

30 min

Talos: Analysis and implications of recent threats and trends 

Can Threat Intelligence anticipate threats and protect everywhere? With an unparalleled visibility of the threat landscape, Talos is Cisco’s award winning security research and threat intelligence organisation. Supported by more than 350 full time threat analysts, Talos detects and analyses known and emerging threats to advise CISOs and their teams of high relevance trends

Martin Lee

Manager, Talos Outreach EMEA & Asia at Cisco

 

2.15 – 3.00 pm

45 min

The CISO Perspective: Michael Jenkins, CISO at Brunel University, London

From the battlefield, to the boardroom, building cyber capability through influence.

Conversation with Michael Jenkins MBE, CISO at Brunel University London and Author of spy and forensic thrillers

 
3:00 - 3:30pm 30 min COFFEE BREAK    

3.30 – 4.00 pm

30 min

Zero trust is the latest buzzword in the industry and CISOs are being bombarded with messages about the topic.  We have looked at Zero Trust and developed a practical approach to defining and implementing strategy. This will be discussed along with lessons learned, benefits identified and ideas to help any programme make progress.

Richard Archdeacon

Cisco Advisory CISO for EMEAR

 

4.00 – 4.30 pm

30 min

Operational Efficiency and getting the basics right: how do we reduce complexity in this dynamic threat landscape?

Starting from the statistics on the adoption of SaaS-delivered services in Cisco’s 2019 CISO Benchmark Study, we will discuss the benefits of an integrated and open platform for strengthening operations and producing operational efficiencies.

A conversation between:
Paul D'Cruz CEng, Director of Cisco Security Operations EMEAR and
Chris Leach, Senior CISO Advisor, Cisco

 

4.30 - 5.30 pm

30 min

CISO roundtables: Participants discuss the topics covered during the session, the challenges they face and provide feedback

 

Roundtables will be composed by small groups of participants and one Cisco representative to summarise the feedback

 

5.30 - 5.45 pm

20 min

Summary of CISO Roundtables and Close

Lothar Renner, Cybersecurity EMEAR Managing Director at Cisco

 
6:00 - 8:00 pm  2 hours Cocktails with live music    
6:00 - 8:00 pm 2 hours

3 Cisco Co-Innovation Center  VIP guided Tours for groups of max 20 people of 30min. Each shift with include a dedicated security demo

Xavier Azemar, Head of the Barcelona Innovation Center.

6.15 – 7.45 pm 90mins

Four VIP one to one meetings of 20 minutes each hosted by a topic expert

• Security Bottom Line roundtable led by Wendy Nather in room Cava 1

• Operational Efficiency roundtable led by Paul D'cruz CEng, Chris Leach in room Cava 2

• Threat Landscape roundtable led by Martin Lee in room Priorat

• Zero Trust roundtable led by Richard Archdeacon in room Terra Alta

VIP one to one meetings hosted by a topic expert. If you would like to participate please register your interest at cisoday@external.cisco.com.The 8 seats will be assigned on a first-come, first-served basis.
8:00pm  

End of Cisco Ciso Day

 

Sorry, no results matched your search criteria(s). Please try again.

Times Duration Activity

 

 
7.15 - 8.00am 45 min Cisco Live Registration        
8.00 - 8.00pm 12 hrs Cisco Live Meeting Village

 

 
8.00 - 8.00pm 12 hrs Cisco Live The Hub

 

 
8.00 - 8.00pm 12 hrs

DevNet Zone

 

 
9:00 - 10:30pm 90 min Opening keynote    
10:30 - 8:00pm 50 min

World of Solutions & World of Solutions Sessions

 

 
11.00 - 6:30pm  

Breakout sessions

 

 
12:00 - 2:30pm 2hr 30min

Lunch

 

 
6:30 - 20:00pm   World of Solutions Reception

Sorry, no results matched your search criteria(s). Please try again.

Contact us

Email: cisoday@external.cisco.com 

Phone: +34 627 470 051