Har du en konto?

  •   Tilpasset indhold
  •   Dine produkter og support

Brug for en konto?

Opret en konto

Forbedr din mobile arbejdsstyrkes produktivitet. Digitalisér din virksomhed

Digitalisering af små og mellemstore virksomheder med henblik på sikre interne og kundefokuserede netværk. Små og mellemstore virksomheder kommer i kontakt med kunder og forbedrer den mobile arbejdsstyrkes produktivitet.

Det er skønt at drive sin egen virksomhed, og det kræver en investering i tid og teknologi. Digitalisering af din virksomhed kan give et stabilt og sikkert fundament til virksomhedsudvikling inden for en række interne og kundefokuserede områder, som er fremtidssikret mod digital afbrydelse og bygget til at håndtere krav fra kunder med gode forbindelser og en mobil arbejdsstyrke.

Det kan virke som en stor udfordring at maksimere mulighederne for din virksomhed, men digitalisering af din virksomhed er en enkel løsning til at forbedre produktivitet og skabe muligheder af udfordringer. Desuden kan det gøres med noget så enkelt som...

Fordele ved udvidelse af virksomhedens tilslutningsmuligheder

Tilslutningsmuligheder er fundamentet i en fejlfri digital struktur. Integration af alle dine funktioner – sikkerhed, automatisering, samarbejde og analyse – i hele virksomheden betyder, at du kan engagere kunder, give medarbejderne flere muligheder og udnytte muligheder hurtigere, og det giver bedre indsigt og mere målrettede handlinger. Der kommer flere af disse muligheder, efterhånden som flere og flere enheder bliver forbundet (f.eks. ure, køleskabe og fjernsyn), arbejdspladser "flyttes" til digitale områder, og virksomheder udnytter en konstant tilgængelig og altid krævende kundebase. Tilslutningsmuligheder forandrer traditionelle arbejdspladser, virksomhedsmetoder samt medarbejdernes og kundernes forventninger, og det er den omvæltning, som virksomheder skal tage til sig for at forblive konkurrencedygtige i fremtiden.

Sådan får man styr på mængden af data og bedre virksomhedsindsigt

Endnu flere tilslutningsmuligheder medfører et hav af muligheder, men kun hvis du kan holde styr på alle disse data. Man forventer, at mere end 50 milliarder genstande og enheder kan blive forbundet via internettet inden 2020, så europæiske virksomheder får adgang til et hav af data, og dermed kan de forbedre produktiviteten og blive endnu mere innovative. Det at omsætte data til store idéer er halvdelen af udfordringen for virksomheder. Heldigvis kan intelligente analyseværktøjer behandle og vise enorme mængder oplysninger som forståelige og tydelige resultater, så virksomheder kan træffe velfunderede beslutninger. Faktisk kan den rigtige analyse betyde, at disse beslutninger kan træffes på et endnu bedre grundlag og på mindre tid, så du er et skridt foran konkurrenterne. Udnyttelsen af analyseværktøjer til at strukturere data betyder, at virksomheder kan få produkter hurtigere på markedet, reagere hurtigere og få en endnu bedre bundlinje.

Gør kunder med sans for det digitale tilfredse med avanceret direkte marketing

I disse tider er alle på nettet – hele tiden. Kundernes forventninger til den digitale oplevelse er blevet skyhøje, og utålmodige forbrugere forlader hurtigt indkøbsvogne, undersøgelsesformularer og websider. Derfor er det altafgørende at give dine kunder en problemfri digital oplevelse på flere kanaler, da du dermed kan bevare loyaliteten i din virksomhed. Ved at gøre dine digitalt engagerede kunder tilfredse får du også en bedre forståelse af deres valg og adfærd, hvilket giver bedre indsigt i fremtidige køb, produktudvikling og tilbud, som til gengæld kan få flere kunder til at vende tilbage, skaber mere loyalitet og giver din virksomhed et bedre omdømme. Mange online-forhandlere klarer dette yderst godt ved hjælp af avanceret og tilpasset direkte marketing, som er baseret på søge- og købshistorik, der giver en bedre og integreret kundeoplevelse, hvilket sikrer, at kunderne er engagerede, og der derfor er større sandsynlighed for, at de vil købe.

Gør dit team højteknologisk, og skab virksomhedskontinuitet

Den traditionelle arbejdsplads bliver gradvist udfaset og erstattet med arbejdspladser på flere steder, og nogle af disse er digitale, således at personer opretter forbindelse, samarbejder og arbejder. Vækstperioder viser også begrænsninger i forbindelse med, hvordan en virksomheds systemer hjælper medarbejderne. Hvis du opdager flaskehalse og hurtigt finder løsninger, kan din virksomhed forblive mere alsidig og konkurrencedygtig. En mobil, digital arbejdsstyrke er en, der kan arbejde sikkert, uanset hvor de ansatte arbejder, og hvem de samarbejder med. Hvis medarbejdere får mere fleksibilitet, bliver de mere tilfredse og produktive, så din virksomhed kan appellere til og fastholde de bedste medarbejdere. Desuden kan den rigtige teknologi betyde, at dit team bedre kan interagere og engagere med kunder, hvilket nedbringer responstider, forbedrer effektiviteten og gør kunderne mere tilfredse. Alle disse ting er gode for bundlinjen.

Sådan finder du fleksible cloud-softwareløsninger

Frustrationer i forbindelse med software er et stort problem for virksomheder. Vores undersøgelser viser faktisk, at virksomhedsejere og ledere mener, at opgraderinger, abonnementer og licenser er blandt de største it-problemer. Hurtigvoksende virksomheder benytter oftere cloud-løsninger for at holde trit med digitale behov. De fleksible forbrugsmodeller, som de fleste cloud-løsninger giver mulighed for, løser mange af problemerne i forbindelse med software såsom opgraderinger, svingende udgifter og problemet ved at have for mange eller for få licenser. Cloud-løsninger er en god løsning på mange virksomheders it-problemer, da de sparer mere tid og flere penge, der kan bruges på andre ting i virksomheden.

Tilmeld dig nyheder på e-mail for at holde dig opdateret med rådgivning, tilbud og kampagner til små og mellemstore virksomheder.