Har du en konto?

  •   Tilpasset indhold
  •   Dine produkter og support

Brug for en konto?

Opret en konto

Se hvordan Cisco kan hjælpe med vækst til ambitiøse små og mellemstore virksomheder

Skræddersyede it-løsninger, der giver vækst i små og mellemstore virksomheder. Digital omstilling af små og mellemstore virksomheders firmanetværk gennem integration af tidligere infrastruktur.

Små og mellemstore virksomheder (SMB'er) har som regel meget få ressourcer til at investere i ny teknologi. Hver gang de investerer i ny it, skal de overveje, hvordan de får den bedste langsigtede værdi og får mest ud af deres nye teknologi, så de kan få et forspring.

Forberedelse til fremtiden i dag

Det er først og fremmest it-lederne, som har ansvaret for at undersøge nye teknologier og holde trit med kundernes stadig højere forventninger. De skal også overveje, hvordan ny teknologi har indflydelse på, hvordan medarbejderne arbejder og samarbejder, og vurdere, hvor let teknologien kan integreres i den gamle infrastruktur. Samtidig skal de sørge for, at de samlede udgifter til ejerskab (TCO) er minimale.

En løsning til ethvert problem

Den gode nyhed er, at Cisco nu giver it-ledere i små og mellemstore virksomheder et komplet udbud af løsninger, som er skræddersyet til alle aspekter af deres virksomheds behov, så de kan udrette mere med færre midler. Her er de vigtigste ting, som du bør overveje, før du vælger de rigtige it-løsninger, så du kan få et teknologisk forspring og udnytte potentialet ved digital omstilling:

1. Den moderne virksomhed på nettet

Væksten på grund af forbundne enheder, IoT og cloud-programmer betyder endnu flere krav til små og mellemstore virksomheder om at tilpasse deres netværk til den nye digitale virkelighed. Det handler om at have et hurtigt, pålideligt og fleksibelt netværk, som kan håndtere virksomhedens forskellige bruger- og programkrav.

It-ledere skal overveje, om deres netværksløsninger kan implementeres uden problemer og opgraderes, så de kan holde virksomheden i gang. Disse omfatter trådløse produkter såsom fremtidens adgangspunkter, der gør det let for virksomhederne at få endnu bedre netværk uden at betale yderligere for netværks- eller kabelopgraderinger.

Let administration er også en vigtig faktor, især for små og mellemstore virksomheder, som ikke har deres egen it-afdeling. Ciscos switch-enheder er for eksempel lette at implementere og administrere og hjælper virksomheder med at bruge op til 75 % færre arbejdstimer på at teste og konfigurere en switch.1 De giver også it-ledere mere programsynlighed og -kontrol, så de kan fokusere på virksomhedskritisk trafik af data på deres netværk.

2. Giv den digitale arbejdsstyrke samarbejdsmuligheder

Samarbejdsteknologi er blevet uundværligt på små og mellemstore virksomheders moderne arbejdspladser. Nutidens digitale virksomhedsmiljø kræver integrerede kommunikationsværktøjer, der gør samarbejdet problemfrit, både på selve kontoret og mange andre steder, og giver ekstra produktivitet, forbedrer arbejdsgange og nedbringer driftsudgifterne.

Samtidig kan en integreret tilgang til samarbejde give hurtigere adgang til oplysninger, så du hurtigere kan reagere på kundernes behov og blive endnu mere konkurrencedygtig.

It-ledere i små og mellemstore virksomheder har en proaktiv tilgang til at formidle samarbejde på flere platforme. De nyeste cloud-baserede samarbejdsløsninger til virksomheder såsom Cisco Spark kan let implementeres og give mulighed for web-baserede møde-, telefoni- og chatprogrammer på en enkelt platform, så små og mellemstore virksomheder kan samarbejde effektivt på et enkelt og omkostningseffektivt grundlag.

3. Servere med den rigtige størrelse til stadig voksende behov

Uanset om de har en enkelt kontorserver med grundlæggende lagerkapacitet, eller om de skal administrere computerressourcer i flere afdelinger, skal små og mellemstore virksomheder sørge for, at deres it-infrastruktur kan imødekomme stadig større krav. Når de vælger den ideelle serverplatform, skal de overveje løsninger, der gør det muligt at skalere serverressourcer op, efterhånden som virksomheden vokser, i stedet for at være hæmmet af ufleksible teknologier.

It-ledere i små og mellemstore virksomheder kan udnytte Cisco-serveres pålidelige computerkraft og bedre funktioner og dermed blive mere fleksible og nyskabende. Ved at kombinere computer-, netværks- og lagerpladsmuligheder kan Cisco C-seriens rackmonterede servere fungere som adgangspunkt til en samlet computerplatform, der passer til arbejdsmængdernes serverressourcer på den mest effektive og omkostningseffektive måde.

4. Et stærkt netværksfundament, der giver sikkerhed

Der kommer stadig flere og endnu mere avancerede trusler, som udgør en risiko for virksomheder i alle størrelser. Datatyveri og ransomwareangreb påvirker bundlinjen direkte og kan medføre enorme indtægtstab. 29 % af de virksomheder i verden, der blev ramt af datatyveri, mistede indtægter.2 Ejere af små og mellemstore virksomheder søger nu holistiske løsninger, der kan sikre dem bedre mod trusler og forbedre deres sikkerhed.

Almindeligt forsvar er ikke længere nok. Nu er det it-lederes ansvar at skabe en stærkere og mere omfattende beskyttelse mod trusler i hele netværket og handle hurtigt uden at belaste it-budgetterne.

I nutidens trusselsmiljø er det evnen til hurtigt at finde og afhjælpe mulige trusler på netværket, der er vigtig for, at virksomheder kan skille sig ud. Ciscos produktsortiment har indbyggede sikkerhedsfunktioner, der giver it-ledere mulighed for at administrere adgangen til netværket uden problemer, giver mere synlighed og er hurtigere til at opdage og forhindre angreb. Med Ciscos nyeste generation af firewalls får du også et ekstra beskyttelseslag mod målrettede og vedvarende malwareangreb.

5. Cloud-administreret it, der giver en mere enkel og hurtigere udrulning

Forestil dig, at du har endnu mere synlighed og håndtering i realtid af dine it-aktiver på hele netværket, og at du kan se det hele gennem én rude. Det er netop fordelen ved centraliseret cloud-styring, som giver mere sikkerheds-, netværks- og programkontrol.

Når netværksenheder administreres centralt via cloud, kan små og mellemstore virksomheder nedbringe driftsudgifterne og gøre den daglige drift og it-administration betydeligt mere enkel. Endnu vigtigere er det, at cloud-administrerede løsninger giver it-ledere avancerede og brugervenlige værktøjer til at styre brugeradgang, programmer og enheder eller endda forbedre trådløse muligheder på et øjeblik, uanset hvor de befinder sig.

Der er et utal af muligheder, når det handler om at udnytte teknologier i "enterprise-klassen", der gør det muligt at holde trit med stadig større krav og virksomhedsmetoder. Dette er kun få eksempler på, hvordan vores sortiment kan hjælpe dig med at få styr på din virksomheds it-investeringer og benytte pakkeløsninger i den rigtige størrelse til den rigtige pris, så du kan blomstre i den nye digitale tidsalder. Er du klar til at tage det første skridt mod enkel, intelligent og sikker it?

Tilmeld dig nyheder på e-mail for at holde dig opdateret med rådgivning, tilbud og kampagner til små og mellemstore virksomheder.