Har du en konto?

  •   Tilpasset indhold
  •   Dine produkter og support

Brug for en konto?

Opret en konto

Digital customer experience via data analytics

Flytning til et nyt kontor giver mulighed for it-løsninger til små og mellemstore virksomheder. Forbedring af strukturer til netværkssikkerhed, administration og personale, der arbejder via fjernadgang, til små og mellemstore virksomheder.

Virksomheder, der fokuserer på kundens oplevelse, klarer sig meget bedre end markedet og deres konkurrenter ifølge en undersøgelse af seks års aktiestigninger, som er udført af Watermark Consulting. Data og den måde, de bruges på, er vigtig, hvis du vil give kunderne den uforlignelige oplevelse, som de fortjener. Hvis du får flere kommunikationsmetoder, tilbyder flere tjenester og sørger for, at dit system lever op til eventuelle nye krav, vil det i sidste ende få stor betydning.

1. Tænk ligesom dine kunder

Data er i sandhed den guldåre, der løber gennem din virksomhed. Med den rette analyse og infrastruktur til at registrere data ved du, hvad dine kunder vil have, hvordan du giver dem det, og hvornår de vil have det, og du kan endda forudsige, hvad de vil have, før de vil have det. Du kan se det i realtid, så du kan træffe vigtige og altafgørende beslutninger på stedet, som er baseret på fakta. Kunder elsker at føle sig som noget særligt. Tilpassede oplevelser, som er skræddersyet til deres seneste køb eller placering, eller svar på deres henvendelser online i realtid er måder, hvorpå du kan bruge de data, som din virksomhed indsamler, til at give dine kunder bedre oplevelser. Du har brug for et solidt netværk, der understøtter den nødvendige processorkraft til den slags beregninger, så sørg for, at dit netværk har kraft nok til at løse opgaven.

2. WiFi på husets regning

Dette fungerer utrolig godt i mange slags virksomheder. Alle de steder, hvor dine kunder er fysisk, kan med fordel tilbyde gratis og sikker WiFi. Hvorfor ikke? Det er endnu en grund til at opfordre dine kunder til at blive i din forretning, søge på nettet, shoppe eller måske endda arbejde, samtidig med at de oplever alle fordelene og trygheden i din virksomhed.

3. Find sammen, uanset hvor I befinder jer

Alle virksomheder er afhængige af kunder, arbejder med kolleger eller partnere, engagerer leverandører eller arbejder med agenter. Samarbejdsværktøjer gør alle disse oplevelser mere personlige og kan forbedre dine kunders oplevelse dramatisk. Videokonferenceløsninger såsom WebEx betyder, at du kan mødes "ansigt til ansigt" med dine kunder samt dele dokumenter og præsentationer, uanset hvilken enhed du bruger. Andre løsninger såsom Spark betyder, at du kan mødes med dine kunder og samarbejde med dem i virtuelle rum.

4. Solidt fundament – gør dit netværk endnu bedre

Husk at overveje, hvordan dit nuværende netværk kan hjælpe dig. Det er i orden at tænke stort, men overvej også, hvor meget processorkraft og lagerplads du får brug for til at realisere dine drømme. De to ting er nødvendige, og du bør overveje at opgradere dine netværkskrav i forbindelse med forberedelsen. Pas på med at tilbyde flere tjenester, før du får styr på, om du kan levere varen. Kunder bryder sig ikke om forsinkelser, når de bruger gratis WiFi eller chat, som ikke reagerer, når de skal. Få flere oplysninger om, hvordan dit netværk kan hjælpe din virksomhed i vækst, I denne artikel om virksomhedsvækst.

Disse fire trin kan hjælpe dig godt på vej til en større indtægt, flere nye kunder samt endnu mere kundeloyalitet og -fastholdelse.

Tilmeld dig nyheder på e-mail for at holde dig opdateret med rådgivning, tilbud og kampagner til små og mellemstore virksomheder.