Har du en konto?

  •   Tilpasset indhold
  •   Dine produkter og support

Brug for en konto?

Opret en konto

Cyber security løsning til små og mellemstore virksomheder

Secure businesses digitisation solutions for small to medium sized businesses. How to manage internet cloud security for SMB/SME interconnected network devices.

Din introduktion til potentialet ved cloud

Cloud ændrer den måde, virksomheder fungerer på til daglig. Med cloud-tjenester har virksomheder adgang til en professionel it-infrastruktur uden at have behov for en professionel it-afdeling. It-afhængige opgaver, der før krævede nyt hardware og udstyr, f.eks. overførsler af store filer, datalagring og -samarbejde, kan nu foregå I cloud, hvilket betyder større fleksibilitet, lavere omkostninger og et minimalt behov for eksperthjælp. Cloud betyder, at selv små virksomheder let og billigt kan få adgang til it-funktioner, så de kan blive mere konkurrencedygtige, effektive og kreative.

Selv om denne overgang til digitalisering giver flere muligheder for virksomheden, mangler der stadig noget yderst vigtigt, og det er dit netværks sikkerhed. Efterhånden som virksomheder går over til digitalisering, skal de sørge for, at alting foregår på en sikker måde. Den produktive overgang til digitalisering betyder, at virksomheder skal være intelligente og have det nødvendige udstyr til at undgå cyberangreb. Ransomware virker måske ikke som en voldsom trussel, men denne type angreb medførte tab for 1 milliard USD alene i 2016*. Sikkerhedsbrud kan medføre dyre oprydninger, spildt tid med at være offline, datatab og potentielt fatale læk af kundeoplysninger, så det betaler sig at være sikker.

I forbindelse med sikkerhed er forebyggelse bedre end helbredelse, og derfor er det vigtigt, at virksomhedsejere beskytter deres netværk med simple, men effektive foranstaltninger. Brug antivirusprogrammer. Vælg intelligente adgangskoder, og udskift dem ofte. Tag altid sikkerhedskopier af data. Opdater altid programmer. Beskyt hele netværket, ikke kun de enkelte enheder.

For virksomheder, der ikke har deres egne it-specialister, kan det være overvældende at administrere disse opgaver og beskytte en masse forbundne enheder, forstå it-fagsprog og håndtere komplicerede konfigurationer.

Heldigvis findes der en intelligent og simpel løsning, som kan hjælpe små og mellemstore virksomheder med at håndtere sikkerhedskravene til deres netværk. Cloud-netværk er en fuldstændig revolutionerende netværksarkitektur, som hjælper virksomheder med mange traditionelle it-udfordringer, og det hele foregår i det bedst sikrede miljø på markedet.

Hvordan fungerer cloud-netværkssikkerhed?

Cloud-netværk er faktisk ufattelig enkelt. It-enheder, som administreres ved hjælp af Cisco Meraki-skyen (f.eks. trådløse adgangspunkter, switches og sikkerhedsenheder for blot at nævne nogle få), er diskrete, hvide bokse med kraftig hardware, som er bygget til at opfylde behov i forbindelse med flere enheder og programmer. Disse enheder opretter automatisk forbindelse til Meraki-skyen (Ciscos private cloud, som fungerer ved hjælp af et globalt servernetværk) og har selvklargørende funktioner, så du hurtigt får dit netværk registreret. Det er let at opsætte, da nogle netværk kun tager et par minutter at klargøre, og omfatter sikkerhed. Desuden behøver du ikke andre programmer end det cloud-administrerede Meraki-dashboard.

Skræddersyede løsninger til små og mellemstore virksomheders netværk

Meraki er udviklet specielt til små og mellemstore virksomheder. Ifølge undersøgelser har små virksomheder svært ved at håndtere it-udfordringer, og tre fjerdedele af ejerne har haft mindst én vanskelig it-udfordring. Meraki er ikke alene en elegant løsning på mange af de problemer, som ejere og ledere irriteres over (f.eks. ustandselige opgraderinger, udgifter til softwarelicenser og håndtering af flere enheder og konfigurationer), men det giver også den bedste sikkerhed på markedet til hele netværket.

Alt dette gør det lettere for virksomheder at administrere og beskytte deres netværk, data og i sidste ende organisationen, samtidig med at de undgår behovet for omfattende og længerevarende brug af it-eksperter. Den cloud-baserede netværkssikkerhed, der udføres automatisk ved hjælp af Meraki-skyen, giver virksomhedsejere og ledere tillid til, at alle enheder, som har oprettet forbindelse til deres system, er beskyttet. Desuden testes Meraki dagligt af en uafhængig tredjepart for at give de virksomheder, der benytter det, tillid til produktet.

It-innovation til små og mellemstore virksomheders netværk

Meraki-netværk er revolutionerende og giver ejere samt ledere mulighed for at opsætte, administrere og overvåge deres netværk på en enkel måde, samtidig med at de automatisk får de nyeste opgraderinger og den nyeste sikkerhed, så de får mere tid til at koncentrere sig om arbejdet med virksomheden i stedet for arbejdet i selve virksomheden.

For virksomheder med it-udfordringer er Meraki en fremtidssikret løsning på digital redundans. For virksomheder med en it-afdeling kan Meraki forbedre effektivitet, sikkerhed og responstider og samtidig reducere antallet af fejl, forvirring og stress i supportafdelingen. Alle Meraki-enheder administreres i dashboardet, som er en browserbaseret grænseflade, der giver it-afdelinger mulighed for at konfigurere og administrere enheder, indstillinger og data overalt i verden. Det fås nu også på flere sprog.