Guest

Løsninger til mellemstore virksomheder

Få det netværk, du har brug for til at skabe vækst i din virksomhed med billige, pålidelige og sikre it-løsninger, der er nemme at implementere.

Opfyld dine it- og forretningsmæssige behov

Vi ved, at du er nødt til at holde din virksomhed i gang, reagere på hastigt opståede behov og implementere nye teknologier, også selvom du har få it-medarbejdere til rådighed. Vi har løsninger, der er beregnet til opfylde behovene i din mellemstore virksomhed, og de rækker lige fra netværk over datacenter til sikkerhed. Se, hvordan vi kan hjælpe dig.

 • Omfattende og billig portefølje til mellemstore virksomheder

  Omfattende og billig portefølje til mellemstore virksomheder

 • 30 Mange års erfaring inden for softwarekompatible tjenester

  30
  Mange års erfaring inden for softwarekompatible tjenester

 • 68,000 Meget kompetente og pålidelige partnere i hele verden

  68,000
  Meget kompetente og pålidelige partnere i hele verden

Udforsk vores produkter til mellemstore virksomheder

Vi tilbyder branchens mest omfattende portefølje på markedet i dag. Lad os stå for den pålidelige, skalerbare og særdeles sikre it-infrastruktur, som din virksomhed har brug for, hvis den skal have de rette betingelser.

Sikkerhed

Vi gør sikkerheden mindre kompleks for mellemstore organisationer. Vi skræddersyer og designer den bedste portefølje af sin slags, som sikrer problemfri integration med din infrastruktur.

Udvalgte produkter:

Collaboration

Vi kan hjælpe dig med at tage samarbejdet et skridt videre. Vores løsninger har den rigtige størrelse, er prissat korrekt og ovenikøbet nemme at bruge, administrere og implementere. Giv dine medarbejdere, kunder og partnere mulighed for at samarbejde hvor som helst, på en hvilken som helst enhed, fra browseren til bestyrelseslokalet.

Udvalgte produkter

Netværksinfrastruktur

Få fart på omstillingen med Cisco Digital Network Architecture. Vores netværksløsninger gør det hurtigere at skabe innovation, forenkle driften og reducere risikoen.

Udvalgte produkter

Meraki MS320 Product Photo

Cloudadministrerede løsninger

Gør tingene nemmere med en komplet cloudadministreret netværksløsning på tværs af jeres it. Vores hardware, software og cloudtjenester er fuldt integrerede. Du får en unik og intuitiv netværksoplevelse, der ikke er til at se bort fra.

Udvalgte produkter

Datacenter

Få en bedre økonomi i dit datacenter. Saml administrationen af computerteknologi, lagerplads, netværk, visualisering og administration i én enkelt platform. Få et mere pålideligt datacenter, der passer til dine forretningsmæssige behov.

Udvalgte produkter

Software

Cisco ONE Software er en værdifuld og fleksibel måde at købe software til dit datacenter, WAN og til at få adgang til domæner. Cisco ONE Software gør det lettere at købe, administrere og opgradere din software til netværk og infrastruktur.

Udvalgte produkter

Fremskynd din it-succes

Besvar nogle få spørgsmål, og få en gratis skræddersyet liste over it-løsninger til din virksomhed. 

Start nu
Fremskynd din it-succes

Detektering og blokering af 400 malwarehit hver dag

Detektering og blokering af 400 malwarehit hver dag

"Jo længere du bruger produktet, jo bedre er det for dig. Der er kun nogle få produkter, jeg har brugt i min karriere, der rent faktisk kan levere varen i forhold til salgstalen, og OpenDNS er et af dem."

Tom Olejniczak, Network Engineering Manager, Camuto Group

Læs mere

Se flere cases

Bedre synlighed og beskyttelse

Få et kontinuerlig trusselsforsvar til din mellemstore virksomhed med næste generation af firewalls.

Bedre synlighed og beskyttelse

Vores eksperter sørger for, at teknologien arbejder for dig

group of people icon

Løs problemer hurtigere. Forbedr driftseffektiviteten. Reducer din risiko for nedetid. Og fokuser på innovation i forretningsdelen.

folders icon

Få optimal ydelse, og kør dit netværk på en intelligent måde med teknisk og professionel ekspertise, værktøjer og bedste fremgangsmåder.

Invester i fremtiden på en sikker måde.

Se, hvordan Cisco Capital Financing kan hjælpe dig.

For partnere

Er du på udkig efter en løsning fra en Cisco-partner? Kom i kontakt med vores partner-økosystem.