Tjänsteleverantörer

Öka vinsten, förbättra resultaten

Ta reda på hur tjänsteleverantörer kan öka intäkterna med hjälp av omvandling och innovation. (02:18 min)

Öka intäkternas tillväxttakt

Automatisera en ny klass med leverantörsmolntjänster med Cisco Evolved Services Platform.

Bygg en strategi för Internet of Everything

Förbered din verksamhet som tjänsteleverantör på att blomstra. Hos Cisco har vår strategi givit dussintals globala tjänsteleverantörer styrkan att ta vara på de många tillväxtmöjligheter som skapas av Internet of Everything. Öka intäkterna, minska driftskostnaderna och förbättra rörligheten.

Ta reda på mer om vår strategi för tjänsteleverantörer

Tjäna mer

Tjäna mer

Utnyttja nya inkomstkällor som möjliggörs av Ciscos sortiment för tjänsteleverantörer. Vår programvara och våra molnbaserade tillämpningar kommer att hjälpa dig att innovera och komma ut på marknaden snabbare – samtidigt som du erbjuder dina kunder nya övertygande upplevelser.

Mer information
Spendera mindre

Spendera mindre

Behöver du minska dina driftskostnader? Vi har samarbetat framgångsrikt med globala tjänsteleverantörer för att minska fortlöpande nätverkskostnader. Ta reda på hur du kan optimera din nuvarande infrastruktur för effektivitet och tillväxt.

Hitta lösningar
Anpassa dig snabbt

Anpassa dig snabbt

Kom ut på marknaden snabbare med Ciscos öppna nätverksarkitektur för tjänsteleverantörer. Den är baserad på öppna plattformar och standarder, så att du snabbt och enkelt kan utveckla partnerskap och erbjuda nya tjänster. Vår arkitektur förenar virtuella och fysiska nätverkselement för att hjälpa dig att uppnå skala, hastighet och flexibla programmeringsmöjligheter.

Ta reda på mer om vår arkitektur

Vi kan hjälpa dig

Dela