Centre de date și virtualizare

Soluții pentru centre de date și virtualizare

Simplificați integrarea, scalarea și gestionarea soluțiilor

Soluțiile Cisco Unified Data Center contribuie la reducerea costurilor, asigură scalabilitate superioară, sunt simplu de gestionat și simplifică operațiile.

Infrastructură de tip "cloud"

Infrastructură de tip "cloud"

Implementați structuri de tip "cloud" publice, private sau comunitare pentru a contribui la transformarea operațiilor IT, la valorificarea activelor IT și la furnizarea de servicii pentru afaceri – indiferent dacă sunteți un furnizor de servicii sau un grup IT cu idei inovatoare.

Consolidare și virtualizare

Consolidare și virtualizare

Reduceți costurile pentru infrastructură și sporiți productivitatea echipelor IT cu abordarea unificată Cisco a soluțiilor pentru centre de date, inclusiv consolidare și virtualizare a centrelor de date, a serverelor și a rețelelor.

Aplicații pentru centre de date

Aplicații pentru centre de date

Optimizați aplicațiile pentru companii mari – inclusiv aplicații Microsoft, Oracle, SAP și aplicații emergente precum analize de afaceri și gestionare a volumelor mari de date – pe o platformă fiabilă, rentabilă și flexibilă pentru soluții pentru centre de date.

Virtualizare a computerelor desktop

Virtualizare a computerelor desktop

Sporiți controlul administrativ și securitatea datelor și reduceți costurile cu soluții de virtualizare a computerelor desktop și soluții comune cu VMware și Citrix.

Sisteme integrate

Sisteme integrate

Creați soluții pentru centre de date utilizând o platformă infrastructurală standardizată și convergentă pentru aplicații și cloud computing cu soluții prevalidate și pretestate de la Cisco și parteneri de marcă din domeniul stocării și hipervizării.

Conte connosco