Colaborare

Avantajele îmbunătățirii colaborării de afaceri

Colaborarea nu se rezumă la o arhitectură, la o soluție sau la un produs tehnic, ci este o experiență care integrează oameni, procese și tehnologii. Credem că, lucrând împreună, oamenii pot realiza lucruri extraordinare.

O diagramă organizațională poate arăta o ierarhie, însă nu reprezintă modul în care oamenii interacționează în realitate în interiorul și în exteriorul organizației. Găsirea căilor de îmbunătățire a conexiunilor între persoane și informațiile pe care trebuie să le partajeze este elementul central al îmbunătățirii productivității în afaceri.

Facilitați, interacționați, inovați

Scopul – și forța – tehnologiilor pentru colaborare constă în materializarea afinității umane de a partaja cât mai natural posibil. Cum realizați acest lucru?

  • Facilitați stilurile personale de lucru – unde, când și cum dorește fiecare – fără limitări
  • Facilitați interacțiunile interpersonale furnizând cele mai bune instrumente de colaborare pentru a vă conecta cu colegii și alte organizații
  • Stimulați inovarea și creativitatea în dezvoltarea de idei noi și rezolvarea problemelor

Oamenii nu doresc să trebuiască să se gândească la "cum să fac?", ci la "ce doresc să fac?". Cheia este implementarea unor tehnologii intuitive care permit concentrarea asupra îndeplinirii obiectivelor de afaceri, translatând preocuparea pentru aplicații individuale la experiențe de colaborare integrate.

Noul mediu pentru colaborare

Oportunitățile apar din combinația între tehnologie și factorul uman. Mediul de lucru cu facilități de colaborare asigură angajaților flexibilitatea de a fi acolo unde este necesar pentru a lucra cât mai bine.

Cisco utilizează o abordare bazată pe arhitectură, integrând aspectele mobile, sociale, vizuale și virtuale ale colaborării pentru a aduce oamenii împreună oricând, oriunde și utilizând orice dispozitiv. Conectați angajații, clienții și furnizorii pentru a lua decizii, pentru a rezolva probleme ale clienților sau pentru a aborda provocările lanțurilor logistice. Arhitectura facilitează conectivitatea în condiții de rentabilitate prin scalabilitate, securitate și accesibilitate. Strategia holistă și arhitecturile de colaborare promovate de Cisco contează nu doar pentru tehnologii, ci și pentru procesele și cultura organizației dvs.

Implementarea unor soluții de colaborare vă permit să:

  • netezirea ierarhiei organizaționale și îmbunătățirea comunicării cu toate nivelurile organizației
  • îmbunătățirea și personalizarea comunicațiilor pentru sporirea calității și vitezei proceselor decizionale
  • economisirea timpului, simplificarea fluxurilor de lucru și sporirea interacțiunilor și productivității forței de muncă
  • construirea de relații bazate pe încredere și înțelegere între echipele transfuncționale din diverse regiuni geografice prin comunicații video frecvente
  • sporirea vitezei de reacție la solicitările clienților prin facilitarea unui acces mai rapid la experți și informații
  • reducerea costurilor pentru deplasări și imobiliare și diminuarea emisiilor de bioxid de carbon prin întruniri virtuale și asigurarea de suport pentru lucrul la distanță

Realizați obiectivele de afaceri

Aflați modalități noi de utilizare a tehnologiilor pentru colaborare pentru a vă susține obiectivele de afaceri.

Explorați cazuri de utilizare

O zi din viață

Obțineți statistici și relatări despre colaboarrea în era post-PC.

Vizualizare Infographic (PDF - 3,6 MB) Fișier Adobe PDF

Conte connosco