Comunicații video comerciale

Tehnologii

Comunicații video

Vizualizarea acestui conținut video necesită versiunea cea mai recentă de Adobe Flash Player cu cod JavaScript activat.

Descărcați Flash Player

Cisco vă poate ajuta


Soluții medianet pentru inteligență încorporată

Descoperiți avantajele soluțiilor medianet pentru companii mari.

Aflați mai multe

Reduceți barierele de timp și spațiu

Servicii pentru comunicații video de companie

Accelerați și optimizați transformarea companiei cu soluții de comunicații video.

Aflați mai multe

Cisco TelePresence

Colaborați prin "contact personal direct" utilizând comunicații video de înaltă definiție, comunicații audio avansate și elemente ambientale care creează o experiență de comunicare personală directă și interactivă prin rețea.
» Aflați mai multe


Cisco Digital Media Suite

Utilizați comunicații media digitale precum afișări digitale în spații publice, Cisco Enterprise TV și aplicații video pentru desktop pentru a spori vânzările, a îmbunătăți experiențele clienților și a facilita activități de instruire.
» Aflați mai multe


Cisco Media Processing

Cisco Media Processing asigură capabilități de conversie media, de postproducție în timp real, de editare, de formatare și de distribuire în rețea într-o soluție de rețea unică.
» Aflați mai multe


Securitate fizică Cisco

Integrați software-urile scalabile bazate pe Web și echipamentele pentru transmisii de calitate cu sistemele existente analogice și centrate pe rețea pentru a facilita accelerarea reacției la incidente și rezolvarea acestora.
» Aflați mai multe


Comunicații unificate Cisco

Eliminați necesitatea lucrului pe computere desktop și îmbunătățiți flexibilitatea și profitabilitatea afacerii utilizând comunicații unificate universale care integrează comunicațiile de voce, video și de date și aplicațiile pentru mobilitate.
» Aflați mai multe


Aplicații Cisco WebEx

Sporiți productivitatea, îmbunătățiți procesele decizionale și reduceți duratele și costurile călătoriilor utilizând întruniri Web și colaborarea la cerere.
» Aflați mai multe