Videokonferanser

Telepresence er nestegenerasjons videokonferanseteknologi

For ti år siden oppdaget Cisco endringer i global arbeidspraksis, som krevde en ny tilnærming til videokommunikasjon. Vi forsto at teknologien måtte utvikles for å la mennesker kommunisere og samarbeide på en mer sosial, virtuell, mobil og visuell måte.

For fem år siden introduserte vi telepresence for å samle mennesker virtuelt, med en opplevelse som er så livaktig og naturtro at du føler at du er i samme rom som den du snakker med, selv om vedkommende er tusenvis av mil unna. Hundrevis av millioner med "personlige" møter har funnet sted, og dette har endret hvordan folk arbeider, ved å gi dem mer effektiv tidsbruk og mulighet til å jobbe over hele verden. Det som begynte som en teknologi for å endre måten vi møtes på, har utviklet seg til å bli mye mer. Teknologien forvandler måten organisasjoner driver virksomheten på. Den har gjort det mulig at en slagpasient i en liten by raskt kan få en vurdering fra en spesialist i en storby, at en student i USA kan lære seg et nytt språk fra en lærer i Spania, og at en oljeriggoperatør i Nordsjøen raskt kan søke eksperthjelp fra en ingeniør i Houston.

Dette er bare begynnelsen. Som skaper og markedsleder innen telepresence, er Cisco posisjonert til å lede den videre utviklingen.

Få vite mer