Cisco TelePresence totalløsning

Som markedsleder har Cisco mulighet til å utnytte effekten av videosamarbeid, med den beste opplevelsen, den bredeste porteføljen og enestående skalerbarhet.

Intuitiv brukeropplevelse

Intuitiv brukeropplevelse

Cisco leverer en brukervennlig og overbevisende brukeropplevelse av høy kvalitet, som bidrar til å sikre større grad av brukeraksept samt bedre resultater for bedriften. Vi tilbyr en naturlig kommunikasjonsopplevelse ved å levere samtalefunksjonalitet av høy kvalitet og en intuitiv og overbevisende brukeropplevelse over hele produktporteføljen, som omfatter bransjeløsninger av høy kvalitet, Cisco TelePresence Touch og avanserte funksjoner som One-Button-To-Push. Integrering i en total samarbeidsløsning gjør opplevelsen enda mer overbevisende.

TelePresence for alle, overalt

Telepresence for alle, overalt

Cisco leverer et stort utvalg av endepunkter, distribusjonsmodeller og interoperabilitet for å realisere telepresence overalt, for alle. Cisco har et tilbud for mange typer møteopplevelser, fra dedikerte, naturtro videopplevelser for gruppemøter til flerfunksjonalitetsløsninger til personlig telepresence, videoaktiverte telefoner og programvareklienter. Vi tilbyr fleksible distribusjonsmodeller som passer ditt budsjett og bidrar til å skalere distribusjonen. Modellene er tilpasset åpen, standardbasert konnektivitet som kan utvides til enhver-til-enhver-videosamtale med kolleger, partnere og kunder. Dette beskytter investeringen din og gir deg fleksibiliteten du trenger for å utvide den eksisterende distribusjonen.

Lett å skalere, lett å administrere, maksimal avkastning på investeringen

Lett å skalere, lett å administrere, maksimal avkastning på investeringen

I takt med at telepresence tas i bruk i stadig flere deler av organisasjonen, og mellom organisasjoner, kan du skalere investeringen med vissheten om at Cisco-løsningene kan utvides i en takt som passer deg, og bidra til å maksimere avkastningen på investeringen. En sømløs arkitektur forenkler administrasjon av investeringen, slik at den kan utvides uten forstyrrelser. Og Cisco gjør enestående investeringer i video- og samarbeidsteknologi. Vi har blant annet sentre for forskning og utvikling over hele verden, kan tilby support døgnet rundt, hele uken, og har tusenvis av servicedepoter for å kunne levere kontinuerlig innovasjon og rask respons på dine forretningsbehov.