Mer tilgjengelig enn noensinne

Telepresence for små og mellomstore bedrifter

Med de nye produktene og løsningene for bedrifter av alle størrelser, er Cisco TelePresence nå virkelig for alle, overalt. Cisco TelePresence for små og mellomstore bedrifter er utviklet for organisasjoner som skal begynne å ta i bruk telepresence-løsninger samtidig som de bevarer det våre større kunder ikke kan klare seg uten: en brukervennlig opplevelse av høy kvalitet.

Hvis du og dine ansatte, partnere og kunder sier: "Det må finnes noe som er bedre enn det vi bruker i dag", er Cisco TelePresence for små og mellomstore bedrifter en av de aller beste løsningen i bransjen. Den er bedre enn konkurrentenes løsninger, siden den gir kunden tidsbesparelser og økt produktivitet blant de ansatte, uten at man må foreta store investeringer.

Hvorfor passer denne løsningen for meg?

Hvorfor passer denne løsningen for meg?

Cisco TelePresence er nødvendig for personlige resultater, og er ikke lenger bare for styrerommet. I dag gjør rombaserte og personlige TelePresence-produkter og abonnementstjenester det mulig for småbedrifter å bruke TelePresence med enkel "plug-and-play"-funksjonalitet over en eksisterende bredbåndforbindelse. Ingen spesialisert IT-ekspertise eller utstyr er nødvendig.

Det er nå enklere enn noensinne å ta i bruk telepresence. Med fire enkle trinn kan du ta i bruk bransjens ledende videokommunikasjonsteknologi for å forandre måten du driver virksomheten på.

Utvid ditt aktuelle telepresence-program

Utvid ditt aktuelle telepresence-program

Du er klar for å skalere din aktuelle løsning for å nå flere ansatte og bringe inn flere eksperter. Se hvordan vår bedriftsløsning vokser i takt med bedriften din.