Skaler ekspertise over hele organisasjonen

Telepresence for bedriften

Cisco TelePresence er sentralt i en ny måte å samarbeide på. Ved hjelp av vår teknologi kan bedriftskunder skalere ekspertisen mer effektivt over hele organisasjonen. Det blir mulig for alle, overalt, å være "til stede", slik at man kan ta bedre og raskere beslutninger via en av de mest naturlige og livaktige kommunikasjonsopplevelsene som finnes. Vår omfattende portefølje gir kundene mulighet til å levere unike og effektive brukeropplevelser som fungerer optimalt i bedriften — for mobile ansatte, ansatte ved skrivebordet, i grupperom og på styrerommet. Våre fleksible distribusjonsalternativer bidrar til å sikre at distribusjonen kan skaleres kostnadseffektivt med behovene i organisasjonen.

Ny bruker av telepresence

Ny bruker av telepresence?

Verden blir stadig større, mer kompleks og i raskere endring, noe som gjør samarbeid til en avgjørende og strategisk prioritet. Hvis du skal ta i bruk telepresence, er det nyttig å forstå hvilke fordeler og opplevelser Cisco TelePresence kan gi for å hjelpe deg å effektivisere beslutningsprosesser, øke produktiviteten og redusere bedriftskostnadene ytterligere.

Utvid ditt aktuelle telepresence-program

Utvid ditt aktuelle telepresence-program

Hvis organisasjonen allerede bruker telepresence og opplever hvor effektivt det er å være "til stede" for å forbedre kommunikasjon og samarbeid, kan du kanskje begynne å tenke på hvordan du kan utvide din eksisterende løsning. Du kan enkelt bygge ut din eksisterende løsning, selv om den ikke utelukkende består av Cisco-produkter. Vår telepresence-teknologi gir interoperabilitet på tvers av alt standardutstyr, så du kan fortsette å utvide på en enkel og kostnadseffektiv måte uten å måtte skifte ut det opprinnelige utstyret.

Telepresence er sentralt i samarbeidet.
Beste telepresence-tweeter

Twitter-logo