Mennesker i sentrum i samarbeid

Stimuler til innovasjon ved hjelp av telepresence-samarbeid

Cisco TelePresence setter menneskene i sentrum i samarbeidsopplevelsen, og er sentral i en integrert løsning. Cisco tilbyr en av de mest omfattende porteføljene av programmer for videosamarbeid som finnes. Dette bidrar til virksomhetsvekst, innovasjon, produktivitet og bedre teamytelse, beskytter investeringer og forenkler prosessen med å finne de riktige menneskene og informasjon. Og som markedsleder er Cisco, våre profesjonelle serviceeksperter og vårt store nettverk av partnere, klare til å hjelpe deg å levere den nye samarbeidsopplevelsen og dra nytte av fordelene med deltakelse i din bedrift.

De essensielle elementene i samarbeid

Diagram over elementene i samarbeid

Lær mer om Cisco-samarbeid

Ciscos samarbeidsportefølje

Cisco samler nettverksbaserte, integrerte samarbeidsløsninger basert på åpne standarder, fra prisvinnende IP-kommunikasjon til mobilitet, kundebehandling, nettkonferanser, meldingsbehandling, sosiale bedriftsprogrammer og interoperable telepresence-opplevelser.

  • Telepresence: Gjør det mulig for mennesker å møtes, dele innhold, lage høykvalitets videoopptak og arrangementer, rådføre seg med eksperter og levere personlige tjenester i et livaktig "ansikt til ansikt"-miljø som fungerer sammen med andre løsninger fra Cisco og andre leverandører.
  • Konferanser: Gi arbeidsstokken større rekkevidde med avanserte funksjoner for lyd, nett og videokonferanser, som du kan distribuere som tjenestebasert programvare (SaaS) og tilbud på stedet.
  • Kundebehandling: Skaper nærkontakt med kunden, kundetilfredshet og lojalitet, med løsninger for kundesamarbeid som anvender mange ulike samarbeidsteknologier som gjør at bedriften unngår den svært reaktive modusen i vanlige kundesentre og kan ta i bruk en mye mer proaktiv kontaktmodell med kundene.
  • Sosiale bedriftsapplikasjoner: Fremskynder beslutningsprosessen ved å gjøre det mulig for ansatte, kunder og partnere å finne, få tilgang til og dele relevant virksomhetsinformasjon raskt ved hjelp av svært sikre samarbeidsapplikasjoner, automatisert ekspertise og mediesøkeverktøy.
  • IP-kommunikasjon: Gi ansatte konsistente kommunikasjonstjenester, uansett om de er på bedriftsområdet, på et avdelingskontor eller andre steder, ved å dra fordel av bransjens mest populære og omfattende bedriftskommunikasjonssystem og pakke med endepunkter.
  • Meldingsbehandling: Se tilgjengeligheten til medarbeidere og kolleger i sanntid og mellom bedrifter ved å bruke bedriftsomfattende direktemeldinger (IM) fra nettskyen eller på stedet. Utvikle meldingsløsningen med svært sikre vertsbaserte løsninger for e-post eller enhetlige meldinger, som gjør det mulig for ansatte å få tilgang til og levere meldinger når som helst på alle typer enheter, i form av e-post, IM og telefonsvar.
  • Mobile programmer: Øk de ansattes produktivitet og respons overfor kunder samtidig som du kontrollerer mobilkostnadene ved å viderekoble mobile enheter til bedriftsnettverket, for å få omfattende samarbeidsfunksjoner, inkludert for konferanse og video.