Video er den nye stemmen

Telepresence, neste generasjons videokonferanser

Verden blir stadig større, mer kompleks og i raskere endring, noe som gjør samarbeid til en avgjørende og strategisk prioritet. Hvordan får du koordinert alle? Hvordan skalere ressurser for å være flere steder samtidig? Hvordan opprettholde et personlig forhold til et voksende nettverk av kolleger, kunder, byråer, partnere og rådgivere?

Telepresence setter menneskene i sentrum av samarbeid

Telepresence setter menneskene i sentrum av samarbeid

Cisco TelePresence setter menneskene i sentrum av samarbeid og videoopplevelsen og gir dem mulighet til å samarbeide på nye måter for å forvandle bedriften, stimulere til innovasjon og få til mer med mindre. Dette er nestegenerasjons videokonferanser, der alle, overalt, kan være ansikt til ansikt og bli mer effektive ved hjelp av den mest naturlige og livaktige videokonferanseopplevelsen som finnes.


Muliggjør nye arbeidsmetoder

Muliggjør nye arbeidsmetoder

Organisasjoner over hele verden opplever den forvandlende kraften til Cisco TelePresence. Tenk deg skalering som gjør det mulig for eksperter å være flere steder samtidig, som lar de ansatte bruke tiden optimalt, og som stimulerer til mer innovasjon i organisasjonen. Våre kunder får konkurransefortrinn grunnet bedre samarbeid, og de forstår at telepresence ikke lenger bare er noe som er fint å ha — det er noe bedriften virkelig trenger.

For alle, over alt

For alle, over alt

Vi har en løsning som passer for alle, overalt. Vi har løsningen for den lille bedriften som nettopp har startet opp, for offentlige organer og for globale bedrifter som utvider virksomheten til tusenvis av brukere. Vi inviterer deg til å få vite mer om en av de mest omfattende telepresence-porteføljene og samarbeidsarkitekturene i bransjen. Prosessen med å ta i bruk video er enklere enn du tror.

Beste telepresence-tweeter

Twitter-logo