Customer Transformations i andre bransjer

Bruk av telepresence i andre bransjer

Det finnes utallige bruksområder for Cisco TelePresence og samarbeidsteknologier. Utforsk noen av teknologiens andre innovative bruksområder.

Juss og rettsapparat

Advokatfirmaer bruker telepresence for å redusere reiser mellom globale kontorer, snakke med klienter og øke antallet betalte arbeidstimer. Domstoler og fengsler behandler informasjon om innsatte og løser problemer vedrørende budsjetter, transport og offentlig sikkerhet.

Andre bransjer

Media og underholdning

Medie- og underholdningsbyråer bruker telepresence for å skape bedre prosjektsamarbeid og samle forfattere, skuespillere, produsenter, idrettsutøvere og agenter uansett hvor de befinner seg.

Profesjonelle tjenester

Firmaer som leverer profesjonelle tjenester, bruker videosamarbeid for å samle fjernkontorer, arbeide med store prosjekter, redusere reisekostnader og skape bedre kontinuerlig samarbeid med kunder og klienter.

Detaljhandel og forbruksvarer

Telepresence hjelper detaljkunder å revurdere design- og utviklingsprosessen, teste konsepter før markedsføring og kommunisere med flere potensiell kjøpere.

Små og mellomstore bedrifter

Telepresence hjelper små og mellomstore bedrifter utforske nye ideer spontant, dra nytte av fjernekspertise, styre leveransekjeden og bygge relasjoner med kundene. Cisco TelePresence Callway er en kostnadseffektiv, brukervennlig, abonnementsbasert tjeneste, som gjør Ciscos bransjeledende personlige samarbeidsopplevelse rimelig og tilgjengelig for småbedrifter.